2777
2789
عنوان

دخترزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 42 پست
بعضیاش اره،یه بارم زلزله دیدم ولی چند سال پیشم خوابای عجیب می دیدم مثل خواب عشق و این چیزا که فک نکن ...

منم چند بار خواب اینجوری دیدم که تعبیر شد خیلی بد بود 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
مثل خودمی که😃😃

شما هم پسر دارین دلتون دختر میخواد😊

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چند بار خواب اینجوری دیدم که تعبیر شد خیلی بد بود 

به من حس خوب داد برا همون افسردگی گرفتم تو تاپیک هام هست یه سال پیش بود دلم نمخواست دیگه زنده بمونم همه ش دلم میخواست باز اون حسو تجربه کنم ولی الان دیگه فراموشش کردم

شما هم پسر دارین دلتون دختر میخواد😊

دوتا گل پسر دارم😍 اخه شوهرم خواهر نداره عمه هم نداره. خیلی دختر دوست دارهههههه. پسراممم هی میگن مامان کی یه آبجی برامون میاری😅😅

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
به من حس خوب داد برا همون افسردگی گرفتم تو تاپیک هام هست یه سال پیش بود دلم نمخواست دیگه زنده بمونم ...

شما که اطلاعاتتون بالاست ، من همیشه سیکلم ۲۵ یا ۲۶ روز بوده ولی اون ماه که اقدام داشتم سر ۲۸ روز پریود شدم. به نظرتون اگه این ماهم که اقدام دارم سر ۲۸ روز پریود میشم؟ اخه میخوام ماشین حساب انلاین تخمک گذاری بزنم اونجا میپرسه سیکلتون چند روزه؟ من نمیدم ۲۶ بزنم یا ۲۸؟

خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
شما که اطلاعاتتون بالاست ، من همیشه سیکلم ۲۵ یا ۲۶ روز بوده ولی اون ماه که اقدام داشتم سر ۲۸ روز پری ...

نه عزیزم در این مورد اطلاعات ندارم در مورد غذاهای سرد و گرم چون کیست داشتم سردیجات نباید میخوردم برای دخترزایی لبنیات بخور کلسیم خیلی خوبه بادوم زیاد بخور گرمی نخور دارچین و زعفران اینجور چیزا نخور تخم مرغ ماکارونی و موقه ی اقدامم بذار اول شوهرت ا.ر...شه بعد خودت کاسنی بخور؛رازیانه هورمون زنانه ش زیاده خوبه،منم شنیدم موقه ی اقدام سیکل ماهانه بهم میریزه من کلا همیشه نامنظمه چون تنبلی دارم برا همین اطلاعات انچنانی در مورد تاریخ دقیق تخمک گذاریم ندارم ولی اینم شنیدم که مثلا اگه سیکلت به فرض ۲۸ روز روز تخمک گذاریت روز ۱۴ میشه اگه اقدام داشتی دو روز افتاد جلو تو روز تخمک گذاریت همون ۲۸ کن اینو تو برنامه اقدام برای بارداری خوندم تو گوگل پلی هست دقیقیه من پاک کردم وگرنه نگاه میکردم برات

دوتا گل پسر دارم😍 اخه شوهرم خواهر نداره عمه هم نداره. خیلی دختر دوست دارهههههه. پسراممم هی میگن مام ...

خدا حفظتون کنه انشالله که بچه ات دختر میشه من فک نکنم بتونم بیارم با این شرایط اقتصادی عزیزم

خدا حفظتون کنه انشالله که بچه ات دختر میشه من فک نکنم بتونم بیارم با این شرایط اقتصادی عزیزم

خدا بزرگه عزیزم. منم وقتی پسر اولم رو باردار شدم با مادرشوهرم زندگی میکردم و شوهرم بیکار بود ناخواسته باردار شدم. دومی رو هم نا خواسته باردار شدم وقتی خونمو عوض کردم بعد اسباب کشی فهمیدم باردارم و کلی قسط وام و اجاره خونه🤬🤬 ولی وقتی بدنیا اومد چنان خیر و برکتی آورد کن نگم🧿 الانم خدارو شکر خونه دار شدم . الهی به حق همین روز عزیز همه مستاجرا خونه دار بشن🙌🙌🙌

نه عزیزم در این مورد اطلاعات ندارم در مورد غذاهای سرد و گرم چون کیست داشتم سردیجات نباید میخوردم برا ...

مرسی گلم

نه عزیزم در این مورد اطلاعات ندارم در مورد غذاهای سرد و گرم چون کیست داشتم سردیجات نباید میخوردم برا ...

راستی به نظرتون استفاده آموکسی سیلین تو جواب کیت تخمک گذاری تاثیر میزاره ؟؟ چون الان یه هفتست دارم مصرف میکنم

راستی به نظرتون استفاده آموکسی سیلین تو جواب کیت تخمک گذاری تاثیر میزاره ؟؟ چون الان یه هفتست دارم م ...

نه عزیزم فک نکنم موقه ی تخمگ گذاری هورمون LHزیاد میشه برا همون کیتت مثبت میشه بعضی داروها تاثیر دارن ولی مثل کلومفین 

کلومفین هم یکی از عوارصش دوقلوزاییه که خیلیا دوقلو دختر میارن به نظرم اگه خیلی مصممی دختر داشته باشی برو پیش دکتر چون همین کلومفین کیست سازه و برای اونایی هست که تنبلی دارن منظورمه سرخود چیزی نخوری

خدا بزرگه عزیزم. منم وقتی پسر اولم رو باردار شدم با مادرشوهرم زندگی میکردم و شوهرم بیکار بود ناخواست ...

آمین عزیزم

نه عزیزم فک نکنم موقه ی تخمگ گذاری هورمون LHزیاد میشه برا همون کیتت مثبت میشه بعضی داروها تاثیر دارن ...

دیگه انقدرم بی عقل نیستم قرص سرخود مصرف کنم. من همه ی تلاشمو کردم و همه راهکارا رو انجام دادم.دیگه باقیش دست خداس،  انشالاه که خدا خودش بهم نظر کنه یه دختر بهم بده🤗🤗🤗🤗🤗