سلام بچه ها پنجشنبه پِریم تموم شد. جمعه و دیشب یعنی یکشنبه اقدام داشتم برای دختر دار شدن، به نظرتون کافیه یا فردا شب هم اقدام کنم؟ اخه امشب هرکاری کردیم نشد که بشه😃 بگیرید دیگه چی میگم😔 اگه تجربه دارید شما بگید چه کنم؟؟
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰
از کجا بفهمیم گرمیم یا سرد چند تا تست زدم هر کدوم یه چیز گفت
سردی گرمی هم خیلی تاثیر داره من بدنم سرد شده بود با رژیم کیستم ۶سانت بود از بین رفت لبنیات و کلا سردیجات میگن دخترزایی میاره منم به این چیزا معتقد نیستم با خودم میگم اگه راسته چرا من خواب چند تا بچه بزرگیشون دیدم که الان دقیقا همون قیافه و جنسیتن تا خدا نخواد برگم از درخت نمیوفته
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
سردی گرمی هم خیلی تاثیر داره من بدنم سرد شده بود با رژیم کیستم ۶سانت بود از بین رفت لبنیات و کلا سرد ...
دقیقا تا خدا نخواهد هیچ اتفاقی نمیافته
هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین. یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم
من خواب دیدم برادرزاده م دختر ۳ ساله بود بور بود بعد به دنیا اومد چشم و ابرو مشکی ولی کلا تغییر کرد همون چیزی که تو خواب دیدم خواهرزادمم همین جوری شد زشت بود بچگیش الان بزرگ شده همونی که تو خواب دیدم😂😂خیلی برام عجیب بود
من خواب دیدم برادرزاده م دختر ۳ ساله بود بور بود بعد به دنیا اومد چشم و ابرو مشکی ولی کلا تغییر کرد ...
خواب هات اتفاق میافته
بعضیاش اره،یه بارم زلزله دیدم ولی چند سال پیشم خوابای عجیب می دیدم مثل خواب عشق و این چیزا که فک نکنم به جز خودم برای کس دیگه قابل درک باشه؛یه بارم موقه ی عمل یه سفر کوتاه به اون دنیا داشتم که تا چند ماه افسردگی گرفتم
حالا این که گرفتین یا نه مهم نیست!!! سوالش چیز دیگهست !!!!! از دکترت نپرسیدی؟ پشتسر هم لازم نی ...
مرسی مهربون یه سریا همه چیو به مسخره بازی میکشونن. دکترم گفت سه شب پشت هم ولی خدایی سخته خوب
خالق یکتای من امروز معجزتو به من نشون دادی و شکوفه صورتیه زندگیمو بهم هدیه دادی، پس سرنوشتش رو به بهترین و قشنگترین شکل بنویس...خدای مهربون مرسی که بنده حقیرت رو با گوشه چشمی نگاه کردی🥰