2777
2789
عنوان

صلوات

88 بازدید | 21 پست

سلام شبتون بخیر وشادی دوستان عزیزم عیدتون مبارک،، میخوایم صلوات تقدیم کنیم به پیامبرمون و امام جعفرصادق علیه السلام،، لطفآ تعداداعلام کنید ممنون التماس دعا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ساناز جون به نیت مامان شدن خودت گلم وبه نیت عروس شدن  وخوشبختی آناعشق نازنین،وحاجت همه حاجتمندان500 صلوات هدیه به پبامبر رحمت🌹ساناز جون صهبای سابقم

🌤 *"أن الأرض یرثها عبادی الصالحون"* 🌤صهبای سابقم دوستان عزیزم💖
سلام ساناز جون به نیت مامان شدن خودت گلم وبه نیت عروس شدن  وخوشبختی آناعشق نازنین،وحاجت همه حاج ...

سلام گلم،، ممنون از لطفت عزیزم،، ان‌الله حاجت رواشی عزیزم وقبول باشه گلم التماس دعا. 

سلام ممنون عزیزم،، مرسی حال روحیم اصلآ خوب نیست 

چرا عزیزم به خاط بچه؟

نمیدونم واست گفتم یانه من خودم باتک تک سلولهای بدنم حالتو میفهمم خودم 7سال درگیر بودم توکاربری قبلیم صهبای داستانم رو کامل نوشته بودم که تعلیق شد،ساناز خانم دوست قشنگم شما تلاش کن بقیش رو هم توکل وتوسل مطمئن باش جواب میگیری،ناراحتم که ناراحتی عزیزم ولی هزاران نفر مثل خودت هستن ودارن باامید زندگی میکنن وادامه میدن

دوتاپیشنهاد برات دارم یکی از زیارت عاشورا غافل نشو که راه های جدیدی به روت گشوده میشه یکی از نماز شب وبیداری بین الطلوعین که هرچی رزق مادی ومعنوی هست اون موقع بهت میدن منم قابل باشم توسحر وبین الطلوعینم ویژه دعات میکنم،ساناز جون اگه اشکال نداره اسمتو بگو💗💗💗💗💗

چرا عزیزم به خاط بچه؟ نمیدونم واست گفتم یانه من خودم باتک تک سلولهای بدنم حالتو میفهمم خودم 7سال در ...

مرسی عزیزم نه به خاطر بچه نیست،، اسمم الهه،، باشوهرم مشگل پیداکردم بهم خیانت کرد چهارماهه خونه مامانمم،، مش‌گلات مالی،، مرگ پدرم خیانت همسرم  دخالت واذیت های خانوادش خیلی داغونم خیلی

مرسی عزیزم نه به خاطر بچه نیست،، اسمم الهه،، باشوهرم مشگل پیداکردم بهم خیانت کرد چهارماهه خونه مامان ...

الهی بمییییییرم خدارحمت کنه پدرتون رو،تسلیت میگم عزیزم،انشاالله به خیر تمام مشکلاتت حل بشه الهه جان،به خاطر همسرتون هم ناراحت شدم پس خییییلی درفشار هستی،😔

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما روهم بیامرزه،، ممنون گلم لطف داری 

حالا تصمیمت چیه در رابطه باهمسرت نمیشه گذشت کنی؟

عزیزم گذشت کردم مشاوره رفتیم ولی نمیتونه از کارهاش دست بکشه

ای خدا خیییلی برات ناراحت شدم انشاالله به بهترین وخیرترین شکل ممکن آرامش بهت برگرده ،دلت گرفت روی من حساب کن ،ارتباطت رو باخدا قطع نکن