2777
2789
عنوان

انتخاب واحد پیام نووور کمک

66 بازدید | 14 پست

سلام 

من تازه ترم اول پیام نورم الان خواستم انتخاب واحد کنم  واحد دانشگام اسلام شهره بعد تمام درساییکه ارائه شده بود تو لیست انتخاب واحد ماله شهرای دیگه بود مثلا واحد ری یا واحد شهریار 

خواستم بدونم میتونم اونارو انتخاب کنم 

کاربر جدید نیستم کاربریمو ازدست دادم درود به همتون  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم الان استانی شده دیگه باس بزنگی به کارشناست میگه کدوم شهرو برداری من فولادشهر اصفهانم اما دروس شاهین شهر اصفهان برداشتم.

کمک کن زندگی با تو/یه راه بیخطرباشه/قشنگه خونه باشیو/یه عاشق پشت در،باشه⁦❤️⁩
مگه خو دشون انتخاب واحد نمیکنن ترم اولارو😐

نمیدونم البته قبلا که دانشگاه میرفتم خودشون میکردن اما با پیام نور اشنایی ندارم برا همین پرسیدم

عزیزم الان استانی شده دیگه باس بزنگی به کارشناست میگه کدوم شهرو برداری من فولادشهر اصفهانم اما دروس ...

یعنی پس میشه ماله واحد های اون استانو برداشت؟؟؟

سلام، مبارک باشه...عزیزم بستگی به دانشگاه داره چون کلاسا مجازیه بعضی دانشگاها یه تعداد ازدروس رو ازدانشگاه دیگه ارائه میدن.‌... توی کانال دانشگاه خودتون نگاه کن راجب انتخاب واحداش توضیح داده یامیتونی زنگ بزنی دانشگاه بپرسی...ولی اگه اون واحدا واستون ارائه نشده باشه انتخاب کنی سیستم خودش خطا میده اما بازهم مطمئن شو بعد انتخاب واحد کن

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍
یعنی پس میشه ماله واحد های اون استانو برداشت؟؟؟

ببین مثلا من مدیریتم واحدهای شاهین شهرو برمیدارم اما دوستم که حقوقه واحدهای کاشانو بر میداره فلانی کهذکهندسیه واحدهای اصفهانو بر میداره و....باید از کارشناس بپرسی بگی رشتتو تا بگه کدوم شهر

کمک کن زندگی با تو/یه راه بیخطرباشه/قشنگه خونه باشیو/یه عاشق پشت در،باشه⁦❤️⁩
سلام، مبارک باشه...عزیزم بستگی به دانشگاه داره چون کلاسا مجازیه بعضی دانشگاها یه تعداد ازدروس رو ازد ...

اگه شماره وکانال تلگرام رو نداری بگو برات بفرستم

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍
 چشم 🔵 واحد اسلامشهر تلگرام اینستاگرام سروش پورتال https://teh-eslamshahr.pnu

نمیدونم چرا پاک میشه...الان میفرستم خصوصیت