2777
2789
عنوان

کنکور

107 بازدید | 8 پست

بچه ها کسی موسسه اموزش کنکور رفته واقعا نتیجه گرفته باشه ؟؟ 

کسی مشاور برنامه ریزی برلی کنکور رفته ؟؟ مثلا چقدر تست زدن این حرفا؟؟ 

من برای کنکور قبلی یه جا رفتم ولی استاداش فقط کتاب کارای خودشون رو میگفت بخرید یعنی سوال کنکور کار نمیکردن خلاصه دلالی بود بعد رفتم مدرسه خودم مشاورمون خیلی بد بود 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیشکی بهتر از خود آدم نمیتونه براش برنامه ریزی کنه چون اولا اونا از شرایط تو خبر ندارن فقط خودت میتونی یه برنامه ریزی عالی کنی... اگه میخای موفق بشی دور مشاوره و.. رو خط بکش اینا فقط یه مشت مافیای کنکور هستن که قبول شدن یا نشدن تو مهم نیس براشون 

والا رفتم فقط مشاوره ولی راستش اینا تاثیر زیادی نداره خودت باید بخونی من الان طبق تجربیاتم باز شروع ...

ببین منم خیلی بدبینم ولی چند نفر تو کلاس زبانم بودن دانشگاه تهران درس میخوندن اونا مشاورشون مثلا بهشون میگفت چقدر تست بزن یا چی درسی رو تمرکز کنن 

من برا کنکور قبلیم هیچ مشاوری نداشتم به خاطر همین این دفعه میخوام یه جوز دیگه باشه

هیشکی بهتر از خود آدم نمیتونه براش برنامه ریزی کنه چون اولا اونا از شرایط تو خبر ندارن فقط خودت میتو ...

اره میدونم 

ولی مثلا یه سری دیدم بچه های دانشگاه تهران خود مدرسه شون مشاور و معلم داشتن 

بهشون کمک میکردن چه جوری و چه شکلی تست بزنن ، یا خلاصه کنن یا چه درسی رو بیشتر بخونن 

ببین منم خیلی بدبینم ولی چند نفر تو کلاس زبانم بودن دانشگاه تهران درس میخوندن اونا مشاورشون مثلا بهش ...

ببین من سال قبل تو تبریز یه مشاور میرفتم که به صورت مستقیم وغیرمستقیم ۸۰۰نفر مشاوره میداد ‌هر هفته قلمچی اسم۱۳تراز بالای۶۵۰۰میشد نه به اونا نیست من ماه آخر کرونا گرفتم بستری شدم ایشون نفهمید من مردم یا نه 

واینکه میگه تعداد تست این کاملا به توانایی خودت بستس مشاور به نظر من کار خاصی نمیکنه

روش صحیح مطالعه که الان تو سایتا هست خودتم تجربه داری چون هیچ کدوم واقعا تضمینی کار نمیکنن اوناهم که رتبه عالی میارن خودشون خوندن حالا باز خود دانی

ببین من سال قبل تو تبریز یه مشاور میرفتم که به صورت مستقیم وغیرمستقیم ۸۰۰نفر مشاوره میداد ‌هر هفته ق ...

اره 

برا ما هم یه مشاور اورده بودن میگقت چندتا استان مشاوره میدن اخرش خودش رفت یکی از کارمنداشو فرستاد 

تو اینترنت خیلی پره 

مثلا برای درس ها هم الا هست خیلی خوبه ولی من فقط کلاس های حضوری میتونم 

به خاطر همین دنبالشم 

وگرنه موسسه های کنکور از هر دویست ها یه دونه ش خوبه