2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد رفتار نامزدم چیه

291 بازدید | 21 پست

سلام ، نامزدم (منظور از نامزد دوست پسر نیست ) خیلی کم پیش اومده  ک از ظاهر و کلا هر چیزی ک مربوط بمن میشه  تعریف کنه ، خودش هم قبلا گفته بود ک دختر لوسی هستی و من مثل پسرای ک قبلا میخواستنت نمیتونم قربون صدقت برم 😶 . بنظرتون از قصد تعریف نمیکنه ک ب خیال خودش  من پررو و مغرور نشم یا اینکه اصلا جای تعریف ندارم براش ؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااا کلا عجیبه که انقدر راحت مقگه مثل پسرایی که قبلا میخواستنت

خودش خواست شما؟؟یا انتخاب خانوادشی؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

چقدر حرفش زشت بوده مثه پسرای دیگه !!! گذشته ت رو براش تعریف نکن فکرنکن اینجوری حسادت میکنه و دست و دلش میلرزه نه فقط روش به روت باز میشه.

ضمنا تعریف نکنه مهم نیست مهم اینه براش جذاب بودی که انتخابت کرده

بقیه رفتاراش چجوریه

رفتارش خوبه ، ولی اصلا تعریف از من نمیکنه ، عکسمو میفرستم توی واتساپش هیچی نمیگه ، حتی ی ایموجی قلب و گل  هم نمیفرسته ،حالا تعریف ب کنار .

چقدر حرفش زشت بوده مثه پسرای دیگه !!! گذشته ت رو براش تعریف نکن فکرنکن اینجوری حسادت میکنه و دست و د ...

اصلا برام مهم نیست ک تعریف نمیکنه چون نیازی ب تعریفش ندارم ، فقط چن سری عکس گرفتم از خودم و براش فرستادم هیچی نگفت اصلا ی ایموجی قلب و گل هم نفرستاد ، فقط عکسو دید همین .

رفتارش خوبه ، ولی اصلا تعریف از من نمیکنه ، عکسمو میفرستم توی واتساپش هیچی نمیگه ، حتی ی ایموجی قلب ...

😕 این دیگه کیه

میگم با ناشناس مخشو بزن ببین ابراز علاقه میکنه ظاهرا دلش بات نیس

بعضی مردا مدلشونه همسر منم تعریف نمیکنه اصلا 

اما اینکه برگشته بهت گفته لوسی و فلان بنظر میاد عمدا اینکارو میکنه

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
وااا کلا عجیبه که انقدر راحت مقگه مثل پسرایی که قبلا میخواستنت خودش خواست شما؟؟یا انتخاب خانوادشی؟

خودش منو انتخاب کرد ، من بهش گفتم ک قبل تو پسرایی بودن ک منو انقد میخواستن ک کلی منت میکشیدن و از من تعریف میکردن . نامزدمم بمن اینطوری گفت.

خودش منو انتخاب کرد ، من بهش گفتم ک قبل تو پسرایی بودن ک منو انقد میخواستن ک کلی منت میکشیدن و از من ...

در جواب حرفت بهت اینجوری گفت؟؟روت شد بگی؟اون اگر بگه کلی دختر کشته مرده من بودن تو خوشت میاد؟

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
😕 این دیگه کیه میگم با ناشناس مخشو بزن ببین ابراز علاقه میکنه ظاهرا دلش بات نیس

با من رفتارش خیلی خوبه ، همیشه زنگ میزنه و بفکر منه 

ولی اصلا تعریف از من نمیکنه .

در جواب حرفت بهت اینجوری گفت؟؟روت شد بگی؟اون اگر بگه کلی دختر کشته مرده من بودن تو خوشت میاد؟

اخه سر ی موضوع باهاش بحثم شد ، منم گفتم قبل تو پسرایی بودن ک منو میخواستن و ....