2777
2789
عنوان

چرا هر دفعه تاپیک میزنم همش ۲نفرونصفی میان نظر میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 72 پست
چه دارویی؟

ایمیونس

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راجع ب اسپرم شوهرمه.حرکتش ضعیفه

برو عطاری معتبر داروی تین فین و کور بگیر به همراه ویتامین دی معجزه میکنه

مصرف پیاز و تخم مرغتونو ببرید بالا

مثلا باهروعده ی پیاز خام بده شوهرت بخوره

ایشالا مشکلتون رفع میشه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

سلام

آزمایش خون ادرار مدفوع اینارو دادی؟یوقت انگل نداره؟بچه ها یکسره دستاشون تو دهنشونه...اگه دندون در میاره بعد ی مدت خوب میشه..باید بفهمی به چیا علاقه داره..معمولا بچه هت از اش و کتلت و ماکارانی و لوبیاپلو و ته دیگ و کیک  و سویق و شیر و تخم مرغ و کباب اینا خوششون میاد..چند تا دندون داره؟اگه دندون اسیاب در بیاره خیلی بهتر میخوره...اگه همه چی شو چک کردی و واقعا مشکلی نداشت روزی یک و نیم سی سی شربت راسیپ بده اشتهاش اوکی میشه..اگه نخواستی بدی نیم ساعت قبل غذا دادن شربت آبلیموعسل یکم ب ترشی بزنه بهش چند تا قاشق بده بخوره اینم باز جواب میده...از سویق های رویای سلامت استفاده کن ..من همه مدل سویق خریدم این مارک خیلی خوشمزه ست

خدا یعنی آرامش
خدا منو ببخشه آخه هروقت بقیه تنهام میزارن یاد ایشون میفتم😄😐

من# حضرت مسلم را خیلی دوست دارم از اینکه نامشونو توتاپیک آوردین حس خوبی گرفتم

💚 فرازی ازوصیت نامه سردار سلیمانی برادران و خواهرانم! جهان اسلام پیوسته نیازمند رهبری است؛ رهبری متصل و منصوب شرعی و فقهی به معصوم. خوب می دانید منزّه ترین عالِم دین که جهان را تکان داد و اسلام را احیا کرد، یعنی خمینی بزرگ و پاک ما، ولایت فقیه را تنها نسخه نجات بخش این امت قرار داد؛ لذا چه شما که به عنوان شیعه به آن اعتقاد دینی دارید و چه شما که به عنوان سنّی اعتقاد عقلی دارید، بدانید [باید] به دور از هرگونه اختلاف، برای نجات اسلام خیمه ولایت را رها نکنید. خیمه، خیمه رسول الله است. اساس دشمنی جهان با جمهوری اسلامی، آتش زدن و ویران کردن این خیمه است. دور آن بچرخید. والله والله والله این خیمه اگر آسیب دید، بیت الله الحرام و مدینه حرم رسول الله و نجف، کربلا، کاظمین، سامرا و مشهد باقی نمی ماند؛ قرآن آسیب می بیند  ازاصول مراقبت کنید  اصول یعنی ولیّ فقیه، خصوصاً این حکیم، مظلوم، وارسته در دین، فقه، عرفان، معرفت؛ خامنه‌ای عزیز را عزیزِ جان خود بدانید. حرمت او را حرمتِ مقدسات بدانید.                                                         💚مااهل کوفه نیستیم علی تنها بماند  هزاران بار جانم فدای رهبری💚 خدایا از عمرمن برداروبه عمررهبرم بیفزا واورا تا ظهور حضرت مهدی عج برای ماحفظ کن🙏
برو عطاری معتبر داروی تین فین و کور بگیر به همراه ویتامین دی معجزه میکنه مصرف پیاز و تخم مرغتونو بب ...

ممنون عزیزم اتفاقا میخوام برم تین فین و کور بگیرم

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
ینی هیچی غذا نمیخوره ؟؟  راه حلت اینه که کلا از شیر برداریش من پسرم بد غذا بود شدید  و ...

چند ماهگی از شیر گرفتیش؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا به حق محمد وآل محمد  (اللهم صل علی محمد وآل محمد)به من و همسرم و فرزندانم و پدر و مادرم و خواهرام عمر طولانی و تن سالم بده و مریضی ،گرفتاری،سرطان،چشم زخم،تصادف و شر جن و انس بد رو از ما دور نگه دار .(اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم)

اگر بچت پسر نیست رازیانه بخور شیرت قوی می شه کنجد بخور  

چرا اتفاقا پسره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام آزمایش خون ادرار مدفوع اینارو دادی؟یوقت انگل نداره؟بچه ها یکسره دستاشون تو دهنشونه...اگه دندون ...

آره عزیزم آزمایش داده همه چیش اوکی بود

چشم حتما امتحان میکنم ممنون که وقت گزاشتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند ماهگی از شیر گرفتیش؟

من ۱ سال و ۹ ماه 

اما تو ایم مدت 

رو هم رفته در روز یه وعده هم غذا نمیخورد 

شیر گاو که هیچی 

از شیر گرفتمش هم غذاش خوب شد هم خیلی شیر گاو میخورد 

دقیق از شش ماهگی به اونور انگار فقط بچم داره آب میخوره 

به بعد ضعیف شد 

تا از شیر گرفتمش