جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 عنوان سلام 51 بازدید | 5 پست سلام برا من دعا کنید که آزمون استخدامی آموزش و پرورش قبول بشم به خدا نیاز دارم تورو به خدا برا من هم دعا کنید 1399/08/12 | 21:55 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 برام دعا کنید کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
جوال مدیر استارتر عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 864 انشالا لطفا شمام منو دعاکنید انشاءالله شما هم قبول بشید
باتوخوشم عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 814 حتما ایشالا به خواستت برسی الهی حکمتت با ارزوهام یکی باش 🙏 ممنون میشم واسه ی حاجت دلم من رو مهمون یه صلوات کنی 😘🌹