2777
2789
عنوان

بازم قهر کرده

220 بازدید | 19 پست

بازم سر یه موضوع الکی قهر کرده حتی ازش عذرخواهی هم کردم اما بازم ۳ روزه تماس نگرفته با من اولین بارش هم نیس که قهر میکنه و تماس نمیگیره از این اخلاقش خسته شدم ما عقدیم هنوز جشن نگرفتیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خیلی اخلاق گندیه‌ .. منم یه دونه از اینا دارم. واقعا اعصاب نمی‌ذارن واسه آدم سر هیچ و پوچ

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم! اما می دونم به جای دندون ممکنه دل بشکنه!!! واسه همونه که ساکت میمونم....  تماس از دست رفته!؟ههه...من از دستشون ندادم! فقط زل زدم و جواب ندادم...در ضمن تویی که داری امضامو میخونی برای داشتن یه زندگی آروم همیشه این اصل رو رعایت کن..برای خود خودت زندگی کن نه برای مردم. خوش بااااشی

نامزد عوضیه منم همینه ۱روز باهام خوبه ۴ روز قهر خره خر

اصن اینجور نبود عوضی عوض شده.... الان سره یه فیلم ازمن دلخور شد نگا نمیکردیما میگه به خاطر فلانی اونو دیدی مرتیکه روانی حالم ازش بهم میخوره دیگه خسته شدم از دستش

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤
سر هیچ و پوچ یه حرف که به نظرم موردی نبوده فقط از خواهر زاده اش پرسیدم نتیجه کنکور چجور شد و بعدشم گ ...

🙄

‏ﺑﻌﻀﯿﺎ ﺩﻟﺪﺍﺭﯼ ﺩﺍﺩﻧﺸﻮﻥمثل ﺑﺎﺩﺑﺰﻥ زﻏﺎﻟﻪ,ﻫﺪﻓﺸﻮﻥ ﺧﻨﮏ ﺷﺪﻧﺖ ﻧﯿﺴﺖ,ﻣﯿﺨﻮﺍﻥ ﺁﺗﯿﺸﺖ ﺑﯿﺸﺘربشه

چجوری تحمل میکنین اونم تو عقد و این رفتار مگه بچه است قهر کرده

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

ببین از همین حالا بشین باهاش جدی صحبت کن تموم کنه این کارشو. والله ما که عقد بودیم یه شبم قهر نمیخوابیدیم الان درجایی هستیم مه به هفته قهر میکنیم اون از الان اینطوریه بعد 10 سال و دوتا بچه چی میشه. 

شوهر من‌ جمعه ای قهر کرد زدم کل وسایل های اتاق رو شکستم خودم و زدم یعنی حالم از قهر بهم میخوره. 

حالا دورید برید زیر یه سقف بعد قهر کنه دیوانه میشی. 

فقط میتونم بگم خدا بهت صبر بده یا خودت درستش کن اول کاری

خدایا شکرت بابت همه ی چیزهایی که بهم دادی مخصوصا پسره نازم که جونم بهش بنده. 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792