2821
2789
نمیگم محلش میذاری میگم خودت را براش بگیر نذار متوجه بشه 

اهااا 🌺🌺🌺🌺مرسی عزیز دلم ♥️♥️♥️♥️

نه متوجه نمیشه اصلا چون خیلی حسی بهش ندارم فقط بهش شک کردم 😂😂😂

ببینممم👁️👁️  🌹 از این کاربری دو نفر استفاده میکنن 🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@00پارمیدا۰۰

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
چی گفتی عزیزم

میگم مجرد میمونم تا آخر عمرم ؟

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
درون گراست.دلش رو به دست بیار اگه قهرین.اگرم تازه میخواین ازدواج کنین عاشقت میشه

پارمیدا جون مننن😁😁😁

اونی که فکر میکنم چه حسی به من داره؟ چی راجع به من چی فکر میکنه؟ 

نههههه ی مورد خوب  برات پیدا میشه

کی اتفاق میفته؟

برا من میگی  کی باردار میشم جنسیت ❤❤❤

گلم فکر کنم تا اواخر امسال یا اوایل سال آینده باردار باشی گلم 

احتمال 70 درصد پسر تپللل🤩🤩🤩

عزیزم میشه ب من بگی کی ازدواج میکنم خصوصیات همسرم شغلش چبه ممنون میشم جواب بدی❤

عزی به نظرم تو سال آینده شایدم آخر همین امسال خاستگار داشته باشی 

شغلش فکر کنم آزاد نباشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد