2777
2789
عنوان

یه ایده بدین

41 بازدید | 8 پست

من دوماهه ازدواج کردم همش ازم میپرسن نی نی داری منم قصد بچه دارشدن ندارم با پررویی میگن جلو گیری نکنی ها میخوام یه استوری بذارم و بهمشون حالی کنم و خیلی کوبنده حالشون رو جا بیارم زندگی خودمه دلم فعلا بچه نمیخواد دارم جلوگیری میکنم منتظر بچه نباشین

فقط نمیدونم چه استوری بذارم

.سه ساله ازدواج کردم شبانه روز ازین حرفا شنیدم ...

بیخیال باو خودتو درگیر آدمای نفهم نکن😐

یعنی حالم بهم میخوره وقتی منو با یکی دیگه مقایسه میکنن😐

فلانی تا ازدواج کرد بچه دار شد شما چرا بچه نمیارید😐

اه به شما چه😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط یه جمله میگفتم....فعلا شرایطش رو نداریم😊

چنددددین بارم مادرشوهرم گفت شوهرم عصبی شد بهش گفت مادرمن مگه قراره شما پول پوشک و خورد و خوراکشو بدی؟مادرشوهرمم گفت نه خدا نگیره پدر و مادرشو😐😂

شوهرمم گفت پس لطفا گیر نده😐😁

خب فعلا نمیتونیم😐

ول نمیکرد لامصب🤦🏻‍♀️😂

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

وااای نه دختر اینو نذاریا😐😐😐😐