2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 46 پست
واقعا؟

بله عزیزم البته بنظرمن 

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم  شما همونی ک دوقلو پسر داری؟  سومی رو ناخواسته باردار شدی؟  نی نی شما ...

اره قربونت برم 

اره امروز رفتم سونو😍😍😍

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
اره قربونت برم  اره امروز رفتم سونو😍😍😍

ای جانم 😍😍😍بسلامتی عزیزم کلیییی خوشحال شدم برات،خدا کوچولوتونو برات حفظ کنه 💚

شمام بزار دلانا ک دخترامون با هم هم اسم بشن😍😋😋

اره قربونت برم  اره امروز رفتم سونو😍😍😍

عزیزدلم ببخشید کنجکاو شدم چندسالتونه ؟؟ میشه واسه منم دعا کنید مامان شم دعای خانوما حامله زودمیگیره خواهش میکنم شب عیده واسه همه منتظرا دعا کنید ممنون عزیزم 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
ای جانم 😍😍😍بسلامتی عزیزم کلیییی خوشحال شدم برات،خدا کوچولوتونو برات حفظ کنه 💚 شمام بزار دلانا ک ...

قربون محبتت

😍😍مرسی گلم انشالله نینیتو بسلامت بغل کنی

من نمیدونم قبول میکنن واسه شناسنامش یا نه 

امروز شوهرم گف بین آدلیا و دلانا و نفس بزاریم نفس

😭😂ولی حقیقتو بخای بین دلانا و نفس خودم موندم

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
عزیزدلم ببخشید کنجکاو شدم چندسالتونه ؟؟ میشه واسه منم دعا کنید مامان شم دعای خانوما حامله زودمیگیره ...

۲۳ گلم

قربونت برم از ته دلم واست دعا میکنم انشالله بزودی خبر مامان شدنتو بدی

۲۳ گلم قربونت برم از ته دلم واست دعا میکنم انشالله بزودی خبر مامان شدنتو بدی

مرسی عزیزم بخدا چشام پراشک شدنمیدونم چرا یه حسی میگه دعاتون خوبه  هم سنیم انشاالله خدا کوچولوهاتونو حفظ کنه زیرسایه پدر ومادر  اسپرم شوهرم فقط ۵درصد سالمه وتحرک داره 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
قربون محبتت 😍😍مرسی گلم انشالله نینیتو بسلامت بغل کنی من نمیدونم قبول میکنن واسه شناسنامش یا نه&n ...

فدات 😍ممنون همچین شما 

اگه منظورت ثبت احواله ک بله قبول میکنن

چقدر سلیقه هامون مثل همه منم رو دلانا و نفس رو برا بچم انتخاب کردم ک نهایتا دلانا شد😋😋😍

شما هم‌هر کدومو دوست داری انتخاب کن البته بنظرم ادلیا زیاد جذاب نیس...با احترام💚 

مرسی عزیزم بخدا چشام پراشک شدنمیدونم چرا یه حسی میگه دعاتون خوبه  هم سنیم انشاالله خدا کوچولوها ...

الهی قربون دل پاکت برم❤️❤️❤️

ممنونم انشالله بزودی نینی میاد تو دلت

کلی دعا میکنم

الهی قربون دل پاکت برم❤️❤️❤️ ممنونم انشالله بزودی نینی میاد تو دلت کلی دعا میکنم

مرسی مهربونم 😍😍

فدات 😍ممنون همچین شما  اگه منظورت ثبت احواله ک بله قبول میکنن چقدر سلیقه هامون مثل همه منم ر ...

عزیززززم😍

فک کنم در نهایت همون دلانا بشه😂

اره گلم آدلیا سخته