2777
2789
عنوان

اسم دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 46 پست
میخوام بزارم نفس چون قراره نفس خونمون شه❤️ انشالله بسلامتی بغل کنی دختر نازتو

ای جانم نفس خیلی قشنگه 

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهار خوبه 

بجز این نفس پناه  جانان آوا هم قشنگن بنظرم 

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن

بهاره خوبه، اگر بذاری بهار، یکی هم اذیتش کنه بعد اسمش میگه تابستون پاییز زمستون!!!!

اما بهاره قشنگه😊

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
بچه ها ویدا قشنگ تره یاارغوان یا آتوسا

آتوسا 

جنبه ندارین تو تاپیکا نظرات منفی بشنوین خیلی غلط میکنید نظرمیخواید ....  والابخدا...قرارنیس عالم وادم شماوکاراتون ولباساتون وغذاهاتون و... روتاییدکنن   اینجاتبادل نظره اگه جنبه نداری تاپیک نزن . درضمن خانومی که هی میای میگی واااا چرااونطورگفتی واچرااینطورگفتی من مختارم آزادانه نظربدم درضمن استارترخودش زبون داره احتیاج به وکیل وصی نداره. اعصابموازسرراه نیوردم که چارتا پاچه گیرنی نی سایتی بخواد بهمش بریزه دوست نداری نظر مخالف بشنوی تاپیک نزننننننننننن
بارانا شادیا بهاره قشنگ نیست بهار بزار اگه به دلت نشسته

آره پیشنهاد بقیه دوستان هم بهار هستش قشنگه 

بستگي داره باچه حرفي بخواي شروع کني راستي مبارکت باشه گلم

فرقی نداره اسم زیبا و مسما میخام فقط