2777
2789
عنوان

دعا حاجت 🖤🖤♠️♠️

111 بازدید | 11 پست

بچه ها شده که بخواین یه کاری بکنید که زود حل بشه می خوام یه دعایی باشه که کارهای عشقم زود زود حل بشه خیلی واجبه هر دعایی که میشناسین لطفاً بگین خیلی ممنون واقعاً خیلی واجبه

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم

واسه ات صلوات میفرستم انشالله به عشقت برسی...❤

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

توسل کن به شهید تورجی زاده 

چجوری 

عزیزم فردا قراره با صاحب کارش حرف بزنه 

میخام حل بشه😔 چی بگم چجوری توسل کنم

کاربری سوممه🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡دعا کنید به عشقم برسم
چجوری  عزیزم فردا قراره با صاحب کارش حرف بزنه  میخام حل بشه😔 چی بگم چجوری توسل کنم

یه دعایی بخون 

به نیابت از شهید واسه حضرت زهرا 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
توسل کن به شهید تورجی زاده 

چطور باید توسل کنیم؟

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
هر دعایی میخونید به نیت شهید واسه حضرت زهرا 

میشه یه توضیح کوچولو بدی گلم؟