2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از این لحاظ مشکلی ندارم نمیدونم چطور بخونم که مطالب یادم نره

سعی کن یاد بگیری،حفظ نکنی.

۵ تا درسو بالای ۵۰ درصد بزنی حله😊😁😜

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
من اول روانشناسی رو خوندم بعد اقتصاد فعلا با همینا تا یکم رو دور بیوفتم

اِیییی یادش بخیییییرررر😍😢😭

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐

قدیما یه پکیجی بود به اسم جی پنج. تلویزیون هم تبلیغ میکرد. از اون روش استفاده کن. اسم اون روش متأسفانه یادم نیست. ولی کلی بخوام توضیح بدم اینطوی میشه:

مثلا اگر در طول هفته دو تا درس میخونی، توی هفته بعدی علاوه بر درس جدید، برگرد اون دو تا درس قبلی رو هم بخون، یعنی با فاصله یک هفته، درس‌های قبلی رو مرور میکنی. هفته‌ی بعدش، دوباره درس جدید، با درس قبلی. ولی مثلا یک ماه که گذشت، برگرد دوباره درس‌های اولی رو مرور کن. همین روندُ ادامه بده، بعد مثلا دو ماه فاصله بده و برگرد درس‌های قدیمی‌ترُ مرور کن. نمیدونم چقدر تونستم مفهومشو برسونم. توضیحش سخت بود. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
از این لحاظ مشکلی ندارم نمیدونم چطور بخونم که مطالب یادم نره

عزیزم فک نکن مثلا اگ یادت می ره خنگی ببین این مشکل همس . مغز هر روز اطلاعاتی که حس کنه به دردش نخوره می ریزه بیرون . حالا اونایی که یشتر تکرار شه چون مهم ترن تو حافظت می مونه . و یکی از بزرگترین مشکلات کنکور اینه که حجم مطالب درسی واقعا زیادع . این حجم تز اطلاعات اگ به کامپیوتر بدی هنگ می کنه !!!

قدیما یه پکیجی بود به اسم جی پنج. تلویزیون هم تبلیغ میکرد. از اون روش استفاده کن. اسم اون روش متأسفا ...

آها... اسمش روش لایتنره. بیشتر برای آموزش زبان استفاده می‌شه. ولی تو میتونی برای همه‌ درسهات استفاده کنی. توی گوگل سرچ کن روش لایتنر، توضیحشو بخون.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب