2789
عنوان

دانشجو ها 🙃😔

174 بازدید | 20 پست

بچه ها من خیلی از درس هام عقب موندم😔 واقعا ناراحتم با هدف رشتمو انتخاب کردم اما تو این 9 ماه خیلی از درسامو سر سری رد کردم فقط امتحان دادم چیزی بلد نبودم 😖 ینی عین آدم نخوندم من ازدبستان همه چیزو سر کلاس یاد می گرفتم الان تا بیام مثل آدم سر کلاسای مجازی بشینم یا صداش مشکل پیدا می کنه یا هیچی نمی فهمم استاد چی می گه 🤦‍♀️😢 خسته شدم از این وضع 😔😔😔

شما ها چجوری این؟ با این وضع درس خوندن کنار اومدین؟🙄

ن من از تقلبی کردن واقعا خسته شدم وامتحان مشارکتی درسامم همه کاربردین گل شده توسرم

همونایی که خنده هاشون گوش فلکو کرمیکنه...همونایی هستن که صدای گریه های آرومشونو حتی بالشتشون نمیشنوه...💓❤💕💖💗💟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ماهم سر کلاس میری صدا نیست یا قطع و وصل میشه یا تشکیل نمیشه میگن سایت مشکل داره...

پیر شدم...هرترم به اندازه ۵ترم میگذره😐😑👍

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
واقعا 🤦‍♀️ نمی دونم چرا بقیه هم دانشگاهی هام مشکل ندارن

ریلکسن😄مخصوصا پسرا خیلی بیخیالن😄🤢

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         
دانشگاه علوم قرآنی مشهد 

رشته شما عربی باید خیلی خوب باشی حتما عربیتو تقویت کن،ولی حتما هرجلسه جزوه بردار وقتی که جمع بشه خیلی زیاد میشه و واسه خودت دوره کن تا ملکه ی ذهنت بشه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹