2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راه خوبی رو انتخاب کردی، من سوشیال کار میکنم و خودم دارم سئو میخونم و منبع که زیاده و این مطلب رو بخون خوبه و دید میده در مورد سئوکار شدن و پیشنهاد میکنم اول خودت بخونی و بعد بری سراغ دوره. موفق باشی.

برای سئوی سایت در کرج میتونید از خدمات تخصصی و حرفه ای https://seodarkaraj.ir/ استفاده کنید. سئو یعنی اینکه سایت شما بالاتر از سایت های رقیب شما توی گوگل قرار بگیره و بتونی مشتری رو جذب سایت خود کنی.

matlab24.ir
سئو چیه؟

برو دنبال دکتر نظری من از یکی ار دوستانم باهاشون آشنا شدم کارش عالیه تبلیغاتی هم زیاد نداره سرش شدید شلوغه انسان با علمیه اسم برند کاریش بوبو وب هست تو نت سرچ کنی میاد کارش عالیه یه شمارم ازش میزارم شاید بدردت خورد فقط سرش شدید شلوغه سعی کن اول به واتساپش پیام بزنی

۰۹۱۲۶۵۴۳۲۰۶

اسم برند کاریش بو بو وب هست

سلام 

من سئوکار یزدی هستم و دوست دارم مسیر خودم رو بهتون بگم و شما هم با من هم مسیر بشی.

من آموزشگاه نرفتم ابتدا به صورت رایگان آموزش دیدم بعد هم کلاس های تخصصی سئو رو به صورت آنلاین گذروندم و الان سایت و پیج اینستاگرام سئو کار یزدی رو دارم که پر از آموزش رایگان و مبتدی هست که بهت کمک میکنه کامل یاد بگیری فقط قبل از اینکه بخوای بری سراغ سئو اول ببین با روحیات تو سازگار هست یا نه ؟ اول ببین سئوکار چه کارایی باید بکنه شرح وظایفش چیه که همه رو در سایتم کامل توضیح دادم اینجا کلیک کن

افرادی که دوست دارن تاثییر سئو در کسب و کار محلی : https://virgool.io/@demoticsite/%D8%B3%D8%A6%D9%88-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-gsctfs3m86zb و... بیشتر بدونن این مقاله خیلی خوب و به زبان ساده توضیح میده که سئو محلی چیه و چجوری یک سایت رو برای شهر و لوکال سئو کنیم حتما پیشنهاد میکنم بخونید