2777
2789
عنوان

پلاسما جت بینی

259 بازدید | 21 پست

سلام

خانم ها تا حالا چنین چیزی شنیدین یا دیدین؟امرپز تو اینستا دیدم،اگه واقعیت داشته باشه خیلی چیز خوبیه،ممنون میشم اگه تجربه ای دارین بگین

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره ولی برا بینی ها گوشتی یکم کوچک میشن

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
بنظرم تاثیری نداره دوستم انجام داد فیلر بینی شاید بهتر باشه

فیلر چیه و هزینش بالاست؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
اره ولی برا بینی ها گوشتی یکم کوچک میشن

من فقط می‌خوام نوک بینیم کوچیک کنم واسه این ج میده یعنی؟

.فقط یک زن می تواند آشپزی کند، در عین حال هم عاشق باشد،هم دلتنگ بشود،هم کتاب بخواند،هم گریه کند و هم انگار که اصلا هیچ اتفاقی نیفتاده است.
بنظرم انزیم بزن

آنزیم چیه؟

هزینش هر سی سی ۴۰۰ ۵۰۰فک میکنم باشه و چند‌جلسس  برای بینی های استخونی فیلره و انزیم بینی برا ...

ببخشید زیادمیپرسم بازگشت داره فیلر یا نه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من فقط می‌خوام نوک بینیم کوچیک کنم واسه این ج میده یعنی؟

والا به اون کسی که کار رو انجام میده بستگی داره بازم باید بری نگاه کنه بینی رو خودش میگه مثلا برا من گفت تاثیر آنچنانی نداره

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من تو اینترنت تو پیج قصر سبز دیدم خیلی تاثیر داشت پلاسماجت . یه سر بزن خودت ببین . ولی از نزدیک ندیدم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 🌬️🌊 با افتخار گیاه‌خوار هستم🍃💚صلح از بشقاب ما آغاز می‌شود🍃 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792