2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 27 پست
دوست صمیمی ندارم  ینی ۲ تا دوست دارم که ۲ تاشونم همش نصیحت میکنن ادمو  اخه نصیحت اونا که ...

خودت باید خودتو شاد کنی از درونت وگرنه اطرافیان دغدغه ها ومشکلات خودشونو دارن الان بهترین سنه برای هدف داشتن برنامه ریختن ارزوهاتو بنویس وببین چه راههایی برای رسیدنشون هست بعد بابرنامه میش برو ورزش خیلی موثره ولی دارو درمانی هم گاهی لازمه 

بچه ها نصف بیشتر مردن ایران افسردگی دارن ایران بعد از عراق دومین کشور از لحاظ عصبی بودن مردم رو دار ...

خب به نطره من اخه نباید شرایط جامعه انقدر روی ادم اثر بزاره 

حالا درسته یه مشکلاتی مثل گرونی وجود داره اما در این حد نباید روی روح و روان افراد اثر بزاره 

چنتا از فامیلا و بستگان ما هستن که اتفاقا وضع مالی عالی هم ندارن اما کاملا ادمای شادی هستن ینی بگو بخندن و هر روز توی مهمونی هستن 

اخه ادمی که افسرده باشه خیلی هم نمیتونه فیلم بازی کنه و خودشو شاد نشون بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حالا ک میدونیم ریشش از کجاست باید چیکار کنیم؟ ینی هیچ راهی نیست؟ یکم شاد بشیم واقعا من ۱۰ سالی ...

منم همینطور هستم عزیزم

نمیدونم چیکار میشه کرد

الان اکثرا همینطور هستن مردم

یادمه وقتی بچه بودم همیشه مردم تو خیابون و اتوبوس هرجا می رفتیم همه باهم لبخند میزدن ولی الان قیافه ها رو نگاه میکنی معلومه همه افسرده ان همه تو فکرن

مردم رو از زندگی سیر کردن دیگه هیچکی دلخوش نداره

خدا ازشون نگذره

تهش هیچی نیست باور کن....
خب به نطره من اخه نباید شرایط جامعه انقدر روی ادم اثر بزاره  حالا درسته یه مشکلاتی مثل گرونی و ...

عزیزم پول که خیلی مهمه ولی خودتم داری میگی فامیلمون پول داره ولی شاد نیستن 

خب محیط و آدمهایی که داریم باهاشون زندگی میکنیم خیلی رو آدم و زندگیمان تاثیر داره

ی نگاه به آدمهای اطرافمون بکنیم از فامیل گرفته تا دوست و آشنا و همسایه

عزیزم پول که خیلی مهمه ولی خودتم داری میگی فامیلمون پول داره ولی شاد نیستن  خب محیط و آدمهایی ...

خب پول که ۱۰۰ درصد مهمه 

اتفاقا ما خودمون مستاجریم ولی خب میگم کاش انقدر شرایط رومون اثری نداشت 

ادم انگار باید خودشو بزنه به بیخیالی

خب پول که ۱۰۰ درصد مهمه  اتفاقا ما خودمون مستاجریم ولی خب میگم کاش انقدر شرایط رومون اثری نداش ...

کاش بشه که خودمون رو به بیخیالی بزنیم

ولی خودم به شخصه خداروشکر میکنم که مشکل خاصی تو زندگیم ندارم ولی احساس تنهایی و روزمرگی میکنم 

کاش بشه که خودمون رو به بیخیالی بزنیم ولی خودم به شخصه خداروشکر میکنم که مشکل خاصی تو زندگیم ندارم ...

انگار این احساس روزمرگی کلا با همه هست 

اگه یه تفریحی چیزی باشه خیلی بهتره 

اصلا این کرونا بدتر کرد همه چیزو .

هیچ جایی اخ نمیشه رفت

انگار این احساس روزمرگی کلا با همه هست  اگه یه تفریحی چیزی باشه خیلی بهتره  اصلا این کرو ...

آره گفتم هممون به نوعی دچار روزمرگی شدیم

کرونا که واقعا خیلی از مردم رو بدبخت کرد 

همه چیز رو بهم ریخته

خدا خودش به همه کمک کنه