sorenajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 416 عنوان بارداری با امپول اچ سی جی 163 بازدید | 6 پست سلام من تقریبا ۱۳ روز پیش امپول اچ سی جی تزریق کردم امروز دو روز مونده پریم ک بی بی زدم دو خط افتاد کمتر از دو دیقه ب نظرتون اثر امپول اچ سیجیه یا حامله م ؟ 1399/08/12 | 16:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
narrrsis عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3690 شنیدم اثر امپول دوهفته بعد میرهیکی دوروز دیگه دوباره تست بزنانشالله بارداری😍 پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤
sorenajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 416 شنیدم اثر امپول دوهفته بعد میره یکی دوروز دیگه دوباره تست بزن انشالله بارداری😍 مرسی خدا کنه ماه قبل ای یو ای شدم ۱۰ روز بعد از تزریق امپول بی بی زدم منفی بود ولی خب روز ۱۴ ک رفتم از گفت مشکوک ب بارداریت بعدشم باز منفی شد
narrrsis عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3690 مرسی خدا کنه ماه قبل ای یو ای شدم ۱۰ روز بعد از تزریق امپول بی بی زدم منفی بود ولی خب روز ۱۴ ک رفتم ... ای یو ای بخاد منفی شه دقیق موعدت پری میشیمن دوبار انجام دادم منفی بود..اگه باردار بودی توروخدا از ته دلت واسه منم دعا کن اینبار ک ای وی اف میکنم مثبت شم😔 پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤
sorenajooooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/03/28 تعداد پست: 416 ای یو ای بخاد منفی شه دقیق موعدت پری میشی من دوبار انجام دادم منفی بود.. اگه باردار بودی توروخدا ا ... من دو روز بعد موعدم پریود شدم خیلی ناراحت شدم انشالله ک میگیره برات و بزودی مامان میشی توهم برا من دعا کن
narrrsis عضویت: 1399/01/17 تعداد پست: 3690 من دو روز بعد موعدم پریود شدم خیلی ناراحت شدم انشالله ک میگیره برات و بزودی مامان میشی توهم بر ... انشالله.. چشم حتما پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤