2777
2789
عنوان

بچه ها به نامزدم بگم یا نه؟؟؟

282 بازدید | 19 پست

سلام به همگیی

بچه ها امروز من میخوام برم زیر چشمم رو فیلر بزنم اما نمیخوام به نامزدم(عقد کردیم) بگم!

چون میخواد بگه پول از کجا آوردی و صدتا حرف دیگه☹

بنظرتون متوجه میشه؟

اگر ورم کرد زیر چشمم میخوام بگم که یه کرم دور چشم استفاده کردم که به پوستم نساخته و اینجوری شده

چیکار کنم بنظرتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اره باید بگی پول از کجا اوردی چیه دیگه بگو بابام داد یا پس انداز داشتم بعدم پول بازم کم اوردی ازون بگیر 

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

عقد کردی یاد بگیر چیزی رو ازش مخفی نکنی همونطور که انتظار داری اون چیزی ازت نخفی نکنه

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

وقتی واقعا لازمه ک راستشو نگی خودت بهتر شرایطتو میدونی

همین فکری ک کردی خوبه، میخوای بگو کرمی ک میزنم ممکنه چند بار اول ورم کنه، ولی تاثیر گذاره

ک اگه متوجه شد فک کنه تاثیر کرم بوده😑

همسر منم با ژل و اين چيزا مخالف بود اومده بود تو مطب با يه من اخم نشسته بود😂 كلي زبون ريختم و قربون صدقش رفتم تا بلاخره راضي شد و باهام اومد تو اتاق دكتر كه ژل بزنم و بعدشم چون رضايتشو گرفته بودم مدام تعريف ميكرد كه اره عالي شدي .... به نظرم هميشه صداقت و سياست جوابگوعه

مامان نی نی..... ایز لودینگ   

دروغ حتی کوچکش راهم به هیچکسی نگویید،راستش رابگوییدوخواسته هایتان رادرهمین عقدکردگی مطرح کنید،بنده با۸سال زندگی مشترک همسرم همچون سوالی ازمن نپرسیده است،نه اینکه خودم نگویم امابرای این گونه سوالات وحس اختیارداری کمی زوداست برای نامزدتان.