2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شمام کنکور هنر داری؟هدفت چیه؟خانواده راضی نیستن باید یواشکی بخونم گرافیک میخام

من خواهر  کنکور هنر داد ولی مرحله دوم شرکت نکرده بود فرش قبول شده بود اگه مرحله دوم شرکت کرده  طراحی صنعتی قبول میشد

عزیزم فقط میگم که دنبال علایق برو وگرنه ۴ سال دیگه پشیمون میشی

بخاطر همین میخام برم گرافیک اصلا ریاضی و تجربی و انسانی دوس ندارم دیپلم زبان دارم برنامه نویسیم خودم یاد گرفتم گرافیکو دوس دارم  اما خانواده بفهمن عمرااا بزارن باید دوتا کنکورم بدم اونو نزنم ک هنرو بزارن برم اما کابا و کمک درسیارو ندارم و نمیتونمم بگن برام بخرن عملیشم نمیدونم چیکار کنم😢

بخاطر همین میخام برم گرافیک اصلا ریاضی و تجربی و انسانی دوس ندارم دیپلم زبان دارم برنامه نویسیم خودم ...

عزیزم اگه ریاضی قوی باشه خیلی رتب خوب میشه بزن تو نت منابع کنکور هنر 

عمومی که مشترک،ای کاش با خانواده میگفتی اخه ریاضی اخرش مخوای مهندسی بخوتی که ۸۰ درصد بیکارن حداقل رشته دوس داری بخون.خیلی خوبه برنامه نویسی بلدی متم خیلی دوس دارم یادم بکیرم چجوری خودت یاد گرفتی

عزیزم اگه ریاضی قوی باشه خیلی رتب خوب میشه بزن تو نت منابع کنکور هنر  عمومی که مشترک،ای کاش با ...

من ابا یوتوب یادگرفتم بخاطر کنکور خیلی کم کار مکن چون  ی قرون خرجی نمیگیرم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز