2777
2789
عنوان

شوهر فضول!

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 26 پست
موهیتاااا جونم هرکاری کردی بیا خبر بده من از فضولی میمیرم😂😂😂😂

ای وای نکنه تو خواهرشی  

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بامزه بود موهیتا جون اون لحظه که پرینت و میگیره جلو صورتش🤣🤣 حتما بیا بگو چیکارش کردی😁

خودمم از خنده داشتم میمردم ولی ساکت موندم ببینم تا آخر چیکار میکنه

جالبه وقتی ویندوز بالا نیومد کلی فحش داد😂

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
وای خدا   شوهرت چقد بامزست.چقد به اون بخش ،گرفتن پرینت  عکس تو جلوی صورتش ،خندیدم

حالا یه بار پسرم که تازه به دنیا اومده بود توی تبلت یه عکس دیدم که دوتایی تو بغل هم خوابیدن

با خودم گفتم من کی این عکسو ازشون گرفتم که خودم یادم نیست🤔

بعد دقت کردم دیدم عکس کراپ شده منم ادیت عکسو برگردوندم به قبل از کراپ، دیدم دستش از کنار عکس مشخصه که سلفی گرفته😂

فکر کن سلفی عاشقانه پدر و پسری توی خواب گرفته بود از خودش🤣🤣🤣

خودمم از خنده داشتم میمردم ولی ساکت موندم ببینم تا آخر چیکار میکنه جالبه وقتی ویندوز بالا نیومد کلی ...

سلام گلم ممکنه باخوندن این پست عصبی بشین چون میدونم دوست ندارید براتون پیام بزارم وباهام ارطبات داشته باشید.ببخشید ولی چون احساس میکنم دِین به گردنم دارید وخیلی خوبیهاکردید برام من مادراوینا سالاری هستم که سرطان چسم داشت من به کمک کاربرماویش و مادرشون رفتم چشم دخترم تخلیه کردم وتومور دراوردن وقرار اخرهمین ماه برم بازتهران اگه دکترببینه عفونت چشم دخترم خوب شده باشه بهم اجازه گذاشتن چسم مصنوعی بده....همین دیگه مزاحم نمیشم خیالتون راحت فقط گفتم شاید کنجکاوباشید ببینید حالم دخترم چطوره.خدانگهدار🙏اگرم خواستید عکس چشم دخترم براتون میفرستم

حالا یه بار پسرم که تازه به دنیا اومده بود توی تبلت یه عکس دیدم که دوتایی تو بغل هم خوابیدن با خودم ...

چه بامزه🤣

ولی ازین کارش تعجب نکردم

چون خودم همیشه اینکارو میکنم🙂🙂

خودمو ب خواب میزنمو از خودم عکس میگیرم😐😐

اینقدم طبیعی می افتهههه که نگو😂😂😁

چه بامزه🤣 ولی ازین کارش تعجب نکردم چون خودم همیشه اینکارو میکنم🙂🙂 خودمو ب خواب میزنمو از خودم ...

عه پس جمعتون جمعه🤣🤣🤣🤣

سلفی در خواب گیرها

سلام گلم ممکنه باخوندن این پست عصبی بشین چون میدونم دوست ندارید براتون پیام بزارم وباهام ارطبات داشت ...

نه عزیزم چه عصبانیتی

خیلیم خوشحال شدم گفتی آوینا کوچولو جراحی شده

امیدوارم حالش الان خوب خوب باشه

خدا به ماویش و مامانشم خیر بده همراهیتون کردن.

به ماویش گفته بودم که یه مورد دیگه هست کمک نیاز داره و واقعا شرایطش مرگ و زندگی بود

به جون پسرم هرکار کردم نتونستم مادرشو تنها بذارم شرایطش خیلی خیلی خیلی حادتر از آوینا بود

امیدوارم همه چیز برای شما و دختر عزیزمون عالی پیش بره