2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از دکتر مشورت گرفتم گفتن فقط برای کسایی که خونریزیشون زیاده یکم استرس داره و تند تند باید برن دستشویی بشورن

یا کسایی که شاغلن

خونریزی معمولی مشکلی نداره

برای آرامش دل همدیگه دعا کنیم💜.                                           خدایا مارو از شر بنی آدم حفظ کن🙏
درسته.. ولی یادم میوفته اولا ک پریود میشدم و بلد نبودم چقدر مجبور بودم لباس زیر بشورم😬 انقد خنگ بود ...

آره منم همینطور.

چقدر من حالت تهوع میگرفتم.

مامانم هیچی بهم یاد نداد.فقط گفت نوار رو‌میذاری اینجا.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
۲ ساعت یا ۳ ساعت یبار میشه روزی یه بسته تقریبا من ۶-۷ روز پریودم طول می کشه هر بسته هم ۱۰ تومنه تقر ...

درست میگی منم زمان مجردیم و دو سه سال بعد از ازدواجم خیلی نوار بهداشتی استفاده میکردم.ولی خب الان چون خونریزیم کم شده ،بصرفه ست.

کاملا حق با شماست.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
آره منم همینطور. چقدر من حالت تهوع میگرفتم. مامانم هیچی بهم یاد نداد.فقط گفت نوار رو‌میذاری اینجا.

منم همینطور..

نا ی مدت ک نمیدونستم باید چسبشو ب خودم بزنم یا به لباسم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
منم همینطور.. نا ی مدت ک نمیدونستم باید چسبشو ب خودم بزنم یا به لباسم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دقیقا😅😅😅

دقیقا😅😅😅

ولی ب دخترم میگه

ی روز هرچی باید بدونه رو متناسب با سنش بهش میگم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
ولی ب دخترم میگه ی روز هرچی باید بدونه رو متناسب با سنش بهش میگم

منم همین تصمیم رو گرفتم.که هرچی مامانم بهم نگفت ب بچه هام بگم.

البته هنوز مادر نشدم.

منم همین تصمیم رو گرفتم.که هرچی مامانم بهم نگفت ب بچه هام بگم. البته هنوز مادر نشدم.

منم همینطور💖