سما۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 567 عنوان شوره سر 90 بازدید | 3 پست بچه ها کسی واسه رفع شوره سر پیشنهادی داره؟ شامپو کلیر میزدم یه مدت خوب بود ولی باز شوره میزنه . به جز شامپو کلیر و هداندشولدرز پیشنهاد دیگه ای دارین؟ 1399/08/12 | 11:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 من از سال ۸۵ درگیر شوره بودماونقد گشتم تا شامپومو پیدا کردمالانم بعد اون همه سال اگه یه شامپوی دیگه بزنم باز گرفتار میشمشامپوووووی آی پلاسدوبار بزنی خوب میشیکدوم شهرین؟ 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿
سما۶۶ مدیر استارتر عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 567 من از سال ۸۵ درگیر شوره بودم اونقد گشتم تا شامپومو پیدا کردم الانم بعد اون همه سال اگه یه شامپوی د ... تهران. قیمتش چند؟
mino_a_m عضویت: 1399/07/24 تعداد پست: 231 تهران. قیمتش چند؟ تهران خیلی کم پیدا میشهشوهرم اینترنتی گرفتشهرستان که بودم همه داروخونه ها داشتناومدم تهران دیدیم پیدا نمیشهاولین بارشوهرم رفت افسریه گرفتالان دیگه هر وقت میریم شهرمون میگیریمبزن تو نت اسم شامپو روبعد اینترنتی بگیر 🧿 آن همه اسپند که میسوزانیم از چشم حسود در امان می مانیم🧿