2777
2789
عنوان

چقدر دوستای الان..... عوضی شدن

116 بازدید | 11 پست

بچه ها من خیلی ادم دل رحمیم یعنی حاضرم یه چیزی خودم نداشته باشم بقیه داشته باشن بابامم دقیقا اینجوری 

یکی از دوستام یه سی دی از من قرض گرفت که مال کنکوره الان ۶ماه گذشته میگم برام بفرست (اون یه شعر دیگه رفته) میگه امروز فردا 

امروزم به دروغ گفت اتوبوس به خاطر کرونا نیست  من رفتم پرسبدم درصورتی که من زنگ زدم گفتن ساعت دو حرکت داره 

یه پولیم ازم برای یه هفته قرض خواست الان بیست روز میگذره من یه سومش لازمم شده گفتم یه سومشو بریز خیلی لازم دارم عین خیالش نیست اونم امروز فردا میکنه میدونم داره 

ولی داره جهزیه میخره ولی من خیلییی پول لازم شدم 

میخوام پیام بدم لطفا کل پولو بریز دیگم دوستیمون تمومه 

پولتو با زبون خوش پس بگیر ودیگه قطع رابطه کن تمام

در زندگی یاد گرفتم: با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند😏با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند🙄از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود😏و تنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم🙄و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم:۱-به همه نمیتوانم کمک کنم۲-همه چیز را نمیتوانم عوض کنم۳-همه من را دوست نخواهند داشت(فدای سرم😊)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بهش پیام میدم میگم از اون تاریخ ک گفتی فلان روز گذشته میشه پولو بریزی  از دل رحمیم سواستفا ...

منم با دوستای این مدلیم کات کردم.یه دوستی داشتم اومد ازم لباس و عینک گرفت...دلش نمیومد پس بده بزور گرقتم..

یا پول میگیرن دلشون نمیاد پس بدن از ادمای بد حساب دوزی کن

منم با دوستای این مدلیم کات کردم.یه دوستی داشتم اومد ازم لباس و عینک گرفت...دلش نمیومد پس بده بزور گ ...

بهش گفتم میخوام ازمون ثبت نام کنم الانم دیر شده 

ازخونه تخفیف داره الان بریز که بگیرم عییین خیالش نیست طلب کارمم هست هی میگه بله چیه چیکار داری

بخدا دل رحمم میگم نکنه نداره نکنه فلان  در صورتی که طبق تعریف اش خیلیم داره

دوست من می رفتیم رستوران یه کارت خالی داشت می رفت جلو می گفت من حساب می کنم بعد میگفت موجودی نیست مجبور میشدم من از خجالتم کارت بکشم میگفت وای بخدا میدم و نمی داد 

همه پولاشو نگه می داشت می رفت کراتین می کرد موهاشو لباس می خرید شرم اوره منم یه سه ماه باهاش سرد شدم فک کنم فهمید و دیگه سو استفاده نمی کنه