2777
2789
عنوان

لطفا کمک

56 بازدید | 5 پست

من‌ خواهرشوهرم علایم کرونا داره خفیف و رفته تست و هنوزم جوابشو ندادن. امروز چند تا دوست مشترکمون میخوان برن مهنوتی خونش هر چقدر میگم کنسل کن نمیکنه. انتظار داره منم برم. من‌ خودم که نمیرم ولی به دوستهای مشترک چی بگم که نرن. خودش دوست نداره میگه دیگه کسب پاشو خونه نمیزاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون چن تا دوست مشترکتون عقل تو سرشون نیست که همه دارن خودشونو جر میدنن که بابا مهومنی خانوادگی رو هم کنسل کنید بعد بازم میرن ...واقعا رؤزی پونصدتا کشته داره میده کرونا 🥺😩😩😩من بودم یواشکی میگفتم بشون که اقا فلانی مشکوکه خودشم نمیدونه ولی مثلا من دیدم سرفه مبکنه میخؤاید نرید 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

چ طرز تفکرات احمقانه ای...

یعنی چی دیگه کسی پاشو نمیذاره؟

خوب توقع داره ملت برن مریض شن؟

شما به دوستاتون بگین

بهشون بگین نگن ک شما گفتین...بگن مثلا یه دوست مشترک دیگتون ک قرار بوده بیاد علائم کرونا داره . گفتیم درست نیست جمع شیم همه مریض شیم

خیلی زشته بخدا...شاید یکی از دوستاتون بگیره بعد بره مثلا مادرشو مریض کنه مادرش فوت کنه اینجوری خون یه ادم رو گردنتونه نکنید توروخدا این کارارو

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...
چ طرز تفکرات احمقانه ای... یعنی چی دیگه کسی پاشو نمیذاره؟ خوب توقع داره ملت برن مریض شن؟ شما به د ...

والا اسی این دوستمون کامل توضیح داد.گردنتونه.بهشون بگو یواشکی

من خیلی وقته مردم.فقط زوری نفس میکشم