2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا ب این مزخرفات اعتقاد داری ؟

چرا چشماتون باز نمیکنین موقعه عقد نامزدی طرف ببینین که رفتار اخلاقش چیه .ی سریا هستن این چیزا رو هم میبینن میگن بعد ازدواج درست میشه ولی بدتر میشن 

بعدم میندازن تخسیر این اون که جادو کردن برامون 

الانم مشگل داری ببین از کجاست .برو مشاوره 

یکم خودت تلاش کن 

شاید خرافات باشه هرچی میخایین بگین ولی من تا ۱۰روز پیش شوهرم بشدت دعواراه انداخت دادوفریاد کرد پیش بابام مامانم گف میحام طلاق بدم دخترتون رو توعقدهستیم وقتی گف مادربزرگش غش کرد مادرم غش کرد بشدت بداخلاقه ولی دعادرست کردم الان یه نفردیگس اصلن احساس میکنم تازه اشناشدیم و اون یه سال اشنایی و ۷ماه نامزدی وعقد رو فراموش کردم چشم وگوش شیطون کرولال خیلی خوب شدیم

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥
اینقد متوسل شدم اما دریغ یه ذره نگاه حتی

هیچ دستی از دست خدا بالا تر نیس

یه سرچ کن گوگل دعاهایی که برای مهر و محبت بین زن و شوهر هست رو پیدا کن اونا رو انجام بده خیلی خوبه 

یه مدت مثلا 3ماه بزار برای درست کردن زندگیت اینو به صورت یه هدف برا خودت در بیار 

مطمعن باش که درست میشه

زندگی همه آشوبه واس کسی ن اعصاب مونده ن پول ن دلخوشی ملا نمیخواد خودت سعی کن زندگیت و‌بسازی

دیروز واس کار دکتر رفته بودیم تهران

یه خانم مسن سوار تاکسی شد با تلفن حرف میزد ک پول اصلا ندارم بچه هاش گرسنه ان پسرش گویا زندان بوده میگفت فقط همین 5 تومن دارم دادم تاکسی! تشنج کرده قرص هاشو پیدا نمیکنم پول ندارم!پاشو از کرج بیا تهران!وسط صحبت هاش گریه میکرد اخرشم تلفنش خاموش شد!گریه میکرد پیش ماها میگفت دیگه به هیچی اعتقاد ندارم اینقدر دعا کردم پسرم دزدی نکرده فلان مدارک انضا کرده انداختن زندان دو ساله!بچه هاش پیش منن گشنه ان حتی پول ندارم غذا بخرم واسشون! دستکش میفروشم کسی نمیخره!صاحب خونه از اونور میندازه بیرون پول ندارم!اینقدر ناراحت شدیم میگفت برم التماس کنم یه قرص تشنج بده !دیشب تشنج کرده بود نمیدونم حالا کیو میگفت!راننده دمش گرم گذاشت رو پول کرایه اشم برگردوند هرکی یه مقدار گذاشت داد بهش بزور گرفت بنده خدا ولی خب بعد اینکه رفت راننده تاکسی ام کم مونده بود گریه کنه گفت این مسیر همیشه از این چیزها میبینم خیلی اوضاع بده!تا قبل اینکه برم تهران اینقدر بد نمیدونستم اوضاع رو!زندگیا در استانه فروپاشی ان 

جدید نیستم سه بار تعلیق شدم!