2777
2789
عنوان

جاری

213 بازدید | 15 پست

سلام خانما

من اصلا آدم دهن بین و فضولی نیستم‌و همیشه سر تو کار خودم بوده

ولی جاریم خیلی پر حرفه و من هیچوقت‌نمیتونم جوابشو بدم و همیشه یا سکوت میکنم یا لبخند میزنم‌در جواب حرفهاش

جاریم ۱ پسر ۴ساله داره

و من باردارم و تو دلیم دختره

همیشه از قبل بارداری هم‌با تیکه و طعنه میگفت ک میدونم‌بچت دختر میشه

حالا قراره فردا ببینمش و میخوام‌ اگه حرفی چیزی زد راجع به دختر بودن بچم دیگه سکوت نکنم چون اگه سکوت نکنم همیشه میخواد پز پسر اوردنشو بده 

جمله ای بگید ک بتونم‌بهش بگم ک متوجه بشه حق دخالت و نظر نداره و اینکه محترمانه باشه و ناراحتی پیش نیاد

ممنون‌میشم‌از راهنماییتون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو اگه دختر بی ارزشه خودتم دختر بودی زمانی

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
اولا ک جاریت عهد قدقدمیرزاس.دوما.میگن خدا هر کسی رو ک خیلی دوست داشته باشه بچش دختره.مثل پیامبر.خانم ...

دقیقا

دختر خیر و برکت زندگیه

و خداروشکر خودمون خیای خوشحالیم‌اما متاسفانه این‌حرفا ادمو اذیت‌میکنه

قشنگ بشور بزارش زمین

بگو هنرت پسرزاییدنه؟

از یچی دیگت تعریف کن ببینم😒😒😒

یچی ک دست خودت بوده باشه!

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜