2777
2789
عنوان

آیا باردارم؟

73 بازدید | 3 پست

خانوما تازه این ماه میشد ماه سومم که از کورتاژم میگذره و میخواستم اقدام کنم ولی الان دو روزه پریود نشدم . حوصلم هم نمیکشه برم بی بی چک بخرم و میخوام انقدر نخرم تا یه 10 روز بگذره و برم آزمایش بدم . ولی موندم من طبیعی جلوگیری داشتم .ممکنه باردار باشم ؟ دلم درد میکنه و صبح ها به زور از خواب پا میشم و احساس سرما هم میکنم همش و سردمه . بد خلق هم شدم . کسی بوده بعد از کورتاژ بدون اینکه بفهمه باردار شده باشه ؟

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
از بد خلقی نگین که از وقتی رفتم تو اقدام خیلی بدخلقم منم🙁

منم بارداری قبلیم هم بدخلق بودم جوری که با همسرم دعوام شد و میخواستم جدا شم که فهمیدم بادارم .

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بارداری قبلیم هم بدخلق بودم جوری که با همسرم دعوام شد و میخواستم جدا شم که فهمیدم بادارم .

پس بدخلقی طبیعیه ظاهرا اونم ب خاطر اقدام.ولی بی بی بزن خیالت راحت شه شاید از استرس اینا مریضیت عقب افتاده باشه

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕