2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

24 بازدید | 5 پست

سلام من با یکی قبلا صمیمی دوست بودم و باهم خیلی خوب بودیم دعواهایی بینمون میشد گاهی ولی هیچ وقت بد نمیشدیم باهم .تا چند وقت پیش که سر یه موضوع کوچیک اون شروع کرد به دعوا و قهر و این چیزا🤢. تا اینکه گفت دیگه نمیخواد با من باشه و منم خب خیلی باهاش حرف زدم ولی به جایی نرسیدم باهاش و کلا تموم شد همچی بینمون الان چند ماهی میشه خبر نداریم از هم تو جای که میریم همو میبینیم ولی کاری باهم نداریم . الان چند وقت یک بار خوابش رو میبینم با اینکه اصلا بهش فکر نمیکنم دیشبم خواب دیدم داریم مثله قدیم شوخی میکنیم و میخندیم این خوابا تعبیرش چیه 

سلام دوست جان انشالا همشون تعبیر خیر دارن ولی با خودت رو راست باش بهش فکر نمبکنی؟؟؟ دلیل خوابهات همینه هنوز تو فکرت هست 🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

[QUOTE=162359048]سلام دوست جان انشالا همشون تعبیر خیر دارن ولی با خودت رو راست باش بهش فکر نمبکنی؟؟؟ دلیل خوابهات همی ...[/QUOTE

ارع اوایلش فک میکردم چند ماه پیش ولی الان اصلا فک نمیکنم بهش یعنی دیشب خوابشو دیدم یادم اومد با همچین ادمی دوست بودم تعجب کردم از دیدنش 🤷‍♀️. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=162359048]سلام دوست جان انشالا همشون تعبیر خیر دارن ولی با خودت رو راست باش بهش فکر نمبکنی؟؟؟ ...

پس ایشون داره بهت فکر میکنه واحتمالا خبری ازش میشه 

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤