2777
2789
عنوان

سردردها و tmj مفصل گیجگاهی فکی

17357 بازدید | 43 پست

انواع مختلف سردرد شامل موارد زیر می شوند:

سردرد تنشی : نوع درد کششی و فشاری است و محل آن در تصویر برنگ قرمز است که به پشت سر و گردن و شانه نیز سرایت میکند. گاها همراه با حس سنگینی در سر و حالت تهوع همراه است.

دمنوشها یا شربت عرقیجات آرامبخش مثل بهارنارنج، نعنا ، هل ، بابونه اسطوخودوس، به لیمو  ... به خاموش کردن درد بسیار کمک میکند.

سردرد میگرنی: از یک طرف صورت در نواحی چشم شقیقه یا پیشانی شروع میشود . نوع درد ضربه ایست . کسالت و تهوع و حساسیت به صدا نور و اختلالات بینایی بدنبال دارد و دردیست گذرا که با خواب و آرامش خاموش میشود علاوه بر این ماساژ چند قطره روغن اسطوخودوس و یا روغن نعنا بر روی شقیقه ها موثر است.

سردرد خوشه ایی: در اطراف چشم است و با پرش پلک همراه است.  این نپع سردرد یک طرفه و بسیار موقت و گذرا و نادر است . اين نوع درد به علت ايجاد ناهنجاري در هيپوتالاموس (قسمتي از مغز که ترشح هورمون ها و مواد شيميايي مختلف را هماهنگ مي کند) رخ مي دهد. پيغام هاي متفاوت باعث گشاد شدن عروق خوني مغز مي شود.
درمان: با نظر پزشک داروي تزريقي به نام سوماتريپتن تجويز مي شود که رگ هاي خون را جمع مي کند.

سردرد سینوسی: این نوع سردرد زمانی رخ می دهد که سینوس ها مسدود یا ملتهب شده باشند.سردرد سینوسی با خم شدن و در معرض سرما و وزش باد قرار گرفتن تشدید میشود و لمس کردن محل سینوسها نیز آزار دهنده ست. درمان آن تخلیه مخاط از راه اول بینی و سپس گلو با شستشوی اب نمک گرم رقیق و یا سرم شستشو و خوردن آنتی بیوتیک گیاهی و یا شیمیاییست. در مواردی که مخاط خشک است و ابریزش نیست بخور نیز توصیه میشود.

احساس سبکي درسر: درد، احساس سبکي گاهي همراه با حالت تهوع و اضطراب و افت فشار خون به علت کاهش کافئين است زیرا که کافئين در عملکرد پيام رسان هاي شيميايي مغز و هشیاری نقش دارد. پس درمان این سردرد نوشیدن کولا یا قهوه میباشد.

سردرد فشار خون بالا:  این مبتلایان باید سریعا تحت درمان پزشکی برای کنترل فشار قرار بگیرند.

سردرد دوران پریود: ناشی ازکم خونی، غلظت خون، کم آبی و ضعف بدن میتواند باشد که محل آن تاج سر است. ترشح هورمون استروژن در این بازه زمانی نیز موجب سردرد است.

ادامه دارد صبور باشید....

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

سردرد tmj: این نوع سردرد به واسطه مشکل در مفصل کیجگاهی فکی بنام tmj بوجود میآید.  دلیل این مشکل میتواند دندان قروچه شبانه، دررفتگی بر اثر ضربه، ساییدگی بدلیل جفت نبون فک بالا و پایین، واکنش عصبی فکی به  استرسها و شکهای پی در پی که موجب فشار دادن دندان و منقبض کردن عضلات صورت هست. مفصل tmj عامل اتصال فک به جمجمه میباشد و عملکرد دیسک آن موجب بازو بسته شدن فک میشود.

مفصل tmjسه عضله را تحت تسلط خود دارد که در عکس مشاهده میکنید ؛ عضله صورت ، عضله ی بالای صورت ، عضله زیر صورت این عضلات به عضلات سه قلو معروفند. بنابر این درد tmj می تواند به سمت بالا پخش شده و گونه ها، گیجگاه ها، و گوش ها را تحت تاثیر قرار دهد و یا به سمت پایین حرکت کرده و گردن و شانه و کمر را تحت تاثیر قرار دهد.

نوع سردرد tmj میگرنی_ سینوسی میباشد و متاسفانه بیش از ۹۹ درصد مبتلایان به tmj اشتباها بیمار میگرنی تلقی میشوند بخصوص  در کشور ما به دلیل نبود متخصص انگشت شمار در این زمینه !!!! و جالب است بدانید مبتلایان واقعی به میگرن نیز به درمانهای tmj واکنش مثبت نشان میدهند و درمان میشوند !

درمان tmj حوله گرم و ماساژ تخصصی فکی و فیزیوتراپی گردن و شانه و کمر و اسپیلنت فکی میباشد که معمولا در شب استفاده میشود و باب شده به آن نایت گارد بگویند. در صورتیکه دانش ساخت اسپیلنت فکی تخصصی و پرهزینه تر از گارد شبانه معمولیست.

در ادامه عکسی میبینید که تمام علایم و درگیریهای tmj مشکلدار با ترجمه ذکر شده. افراد میتوانند درگیر چند یارهمگی علایم باشند. این علایم در هنگام استرس و فشار روحی عود و پس از مدتی مزمن میشوند پس بهتر است پیشگیری رو مقدم بر درمان بدونید زیرا که درد بسیار زجر آور و طاقت فرسا و  درمانش سختر و پرهزینه تر

سردرد ناحیه پیشانی شقیقه پشت یا کف سر از نوع سینوسی میگرنی و درد پوست سر حتی هنگام جابهجایی موها_ همگی در یک طرف سر شدیدتر هستند

چشم درد ،سفت شدن عضله چشم، قرمز شدن چشم، برآمدهشدن چسم و ورم دردناک پلک، تاری دید، حساسیت به نور

درد فکی، درد گونه ، تق دادن فک در هنگام غذا خوردن یا خمیازه ، قفل شدن فک ، گاز گرفتن زبان، سفت شدن لپها

دندان درد مبهم که معلوم نیست کدام یکیست ، احساس لقی دندان بخصوص صبحا، زخم لثه ها، دندان قروچه

گلودرد و خارش گلو بدون دلیل عفونی، مشکل بلع  ، تغیرات صدا در طی روز ، نیاز به اب جوش و سرفه برای باز کردن گلو، احساس جسم خارجی در گلو ، ورم گلو مثله حالت اوریون در حملات شدید عصبی

ورم لبها گاها یکطرفه در صورت شک یا واکنش عصبی شدید به خبر بد، باز شدن جزیی دهان،  کج شدن دهان در صورت باز کردن بیش از حد، گاز گرفتن لپ ها در هنگام غذاخوردن و قفل شدن فک و دهان، سفت شدن و درد لپها

گوش درد ، احساس خارش در گوش بدون دلیل عفونی، صدای زنگ در گوش، کم شنوایی

گردن درد و خشکی و کرخی و محدودیت حرکت گردن و شانه، ورم گردن، یخ شدن مور مور بالای بازو انگشتان و گردن

هرکدام از علایم بالا رو دارید از جویدن ادامس خودداری و سرچ کنید در یوتوب ماساژ tmj و با مراجعه به متخصص برای ساخت اسپیلنت خود اقدام کنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من tmj مشکل پیداکردم دکتر سیف الدینی تهران. متاسفانه توی کل کشور فقط دو نفر تخصص این مسله رو دارن&nb ...

ببین من خودم این مشکل رو ندارم 

دکتر مهرنوش مومنی 

تو بیمارستان سینا و شریعتی هست 

برو پیش ایشون ببین 

ایشون چی میگه 

ببین من خودم این مشکل رو ندارم  دکتر مهرنوش مومنی  تو بیمارستان سینا و شریعتی هست  ...

اون اتفاقا ارجاع داد سیف الدینی توی بیمارستلن شریعتی رفته بودم

خود خانم دکتر مومنی ارجاع تون داد؟

راستش اسمش یادم نیست ولی آوردنش اورژانس بالاسرم مورفین گفت بزنن برام عکسامم دید ! پوست سبزه داره صورت کشیده لبای باریک چشمای درشت عقریبا شبیه هدیه تهرانی یکم  صداشم گرفته خش دار بود البته دیر وقت بودا شاید اخر شیفت صداش گرفته بود 

عزیزم ایشالا شفا پیدا کنید  من خودم اگزما دارم  خیلی سختمه  همش باید لوازم و شامپو ...

مرسی گلم تو هم شفا انشالله روغن گل سرخ رو امتحان کردی?