2777
2789

ازمون چی یعنی؟

ثبت نامش ک تو سایته میری ثبت نام میکنی کتابارو میفرستن میخونی امتحان ترم اولو میدی اگر معدل بیاری برای ترم 2 ثبت نامت میکنن مدرکشم معتبره وقتی زده از طرف وزارت علوم و تحقیقات

از چیزایی که داری لذت ببر اون وقت میبینی که حالت چقدر خوب میشه...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازمون چی یعنی؟ ثبت نامش ک تو سایته میری ثبت نام میکنی کتابارو میفرستن میخونی امتحان ترم اولو میدی ا ...

اگه براب ازمون ورودیه من نمیتونم تو دو هفته بخونشون 

امروز روز اخر ثبت نامشه فقط یکنفر تکمیل ظرفیت داره

💖
ینی این دوره کتابا که بخرم برای ازمون وروی نیست؟ 

والا من ک رفتم سایت ثبت نام کنم دیدم اینجوری نوشته

الانم برام پیام اومد ک ثبت نامتو تکمیل کن

تو سایت فراگیر برو

نوشته بود این چند تا کتابو ک امتحان بدی معدل بیاری بعد ک قبولت میکنن به عنوان دانشجو میری ترم دو و در واقع این کتابا ک پاس کردی جزو واحدا حساب میشه

والا من ک رفتم سایت ثبت نام کنم دیدم اینجوری نوشته الانم برام پیام اومد ک ثبت نامتو تکمیل کن تو سا ...

خیلی زیاده تو دو هفته بخونم 

یه ور باید ارشد بگیرم 

نمیدونم چکار کنم 

💖
خیلی زیاده تو دو هفته بخونم  یه ور باید ارشد بگیرم  نمیدونم چکار کنم

من حقوق کارشناسی زدم شرط معدل 50 نفر میخواستن دیدم رد شدم زنگ زدم گفتم معدلم ک بالا بود گفت اولویت اول با انسانیاس بعد هم تجربی ریاضی

از یه طرفم دوست ندارم ارشد رشته خودمو بخونم حسابداریم

فعلا ثبت نام نکردم بازم برای ورودی بهمن کارشناسی بزنم اگر نشد بعد دیگه ارشد حسابداری بخونم

من حقوق کارشناسی زدم شرط معدل 50 نفر میخواستن دیدم رد شدم زنگ زدم گفتم معدلم ک بالا بود گفت اولویت ا ...

ممنون خدا خیرت بده که کامل توضیح میدی

برای وردی بهمن چه زمانی ازمونشه؟ 

💖
من حقوق کارشناسی زدم شرط معدل 50 نفر میخواستن دیدم رد شدم زنگ زدم گفتم معدلم ک بالا بود گفت اولویت ا ...

منم همینو ثبت نام کردم

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

ممنون خدا خیرت بده که کامل توضیح میدی برای وردی بهمن چه زمانی ازمونشه؟ 

شرط معدل میدونم برای کارشناسی داره ک هنوز اعلام نشده عزیزم

ارشد رو ندیدم 

سایت هیوا رو بزن تو گوگل اصولا مینویسن راجع به دانشگاه و کنکور خیلی اطلاعات میذارن

کرشناسی فراگیر پیام نور شرکت کردین؟ من ازاد بدون کنکور قبولم کردن شرط معدل اما نرفتم نمیدونم چ کنم... 

کرشناسی فراگیر پیام نور شرکت کردین؟ من ازاد بدون کنکور قبولم کردن شرط معدل اما نرفتم نمیدونم چ کنم.. ...

کارشناسی شرط معدل حقوق بود ک نامردا ردم کردن   گفتن رشتت حسابداریه اولویت با انسانیاس

چرا نرفتی خوب؟؟؟

کارشناسی شرط معدل حقوق بود ک نامردا ردم کردن   گفتن رشتت حسابداریه اولویت با انسانیاس چرا نر ...

خب کدوم دانشگاه؟ والا من درگیرم با خودم گفتم شاید از پسش برنیام با بچها. من سی و دو سالمه و لیسانس مدیریت بازرگانی پیام نور دارم اما چون بیکارم میگم ی مدزک دیگ بگیرم شاید کاری باشه