گلی۱۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 221 عنوان بدن درد 🙁 191 بازدید | 12 پست خانوما از دیشب تا الان بدنم به قدری درد میکنه با اینکهمسکن خوردم بازم نتونستم چشم روی هم بزارم و اینکه روی پام گز گزمیکنه ورم کرده انگارنمیدونم چرا اینجوری شدم یهو 🙁🙁😢 موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. � 1399/08/12 | 06:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلی۱۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 221 حامله ای 😁 ووووی😮 موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
گلی۱۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 221 کرونا نمیدونم واقعا جز به جز بدنم به شدت درد میکنه موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
پیوندخانم عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 1094 نمیدونم واقعا جز به جز بدنم به شدت درد میکنه تو به کرونا شک کن
گلی۱۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 221 تو به کرونا شک کن آخه من اصلا به هیچ عنوان از خونه بیرون نرفتم تقریبا فروردین بود که کرونا گرفتم و به شدت مریض شدم بعد از اون از ترسم دیگه بیرون نرفتم موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
گلی۱۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 221 وای کرونا ای وای یعنی امکانش هست واقعا؟من که همش خونم😢 موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
ننتعغغ عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 2133 ای وای یعنی امکانش هست واقعا؟ من که همش خونم😢 هرکی که دیدم کرونا داشته میگه بدن درد شدید دارم
گلی۱۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 221 هرکی که دیدم کرونا داشته میگه بدن درد شدید دارم ای وااای😢 موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �
آنشرلیییی عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 6928 نه کرونا نیس به خاطر هوای این روزاس منم ۱۰روز پیش دقیقا همینطوری شدم شب تا صبح بدون پلک رو هم گذاشتن نشستم فردا صبحش تا شب چند بار استامینافون و سرماخوردگی خوردم شبش خوب شدم خدا رو شکر
گلی۱۰۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 221 نه کرونا نیس به خاطر هوای این روزاس منم ۱۰روز پیش دقیقا همینطوری شدم شب تا صبح بدون پلک رو هم گذاشتن ... جدی میگی عزیزم؟ موفق ترین انسانها از هیچ شروع کردند آنها منتظر نماندند تا فرصت در بزندبلکه خودشان آن را خلق کردند آنها به سختی کار کردند و تاریخ را ساختند. �