2777
2789
عنوان

بچه

83 بازدید | 4 پست

سلام دوستان لطفا راهنماييم كنيد 

من و همسرم هر دو سي سالمونه و سه سالي ميشه ازدواج كرديم ، خونه و ماشينم داريم ولي حقوق همسرم پايينه ،و جفتمون ادماي مسئوليت پذيري هستيم

الان يه وقتايي با تمام وجود دلم بچه ميخواد بعد كه به سختي ها و مشكلات و از همه بدتر شرايط ايران فكر ميكنم پشيمون ميشم 

همش ميترسم از آيندش، از اينكه نتونم مادر خوبي باشم ، از مسئوليتش ، از بي خوابي كه قرار بكشم ، از اذيتاش..

ميترسم مريض بشه يا هزارتا فكر ديگه ،

انقدر فكر ميكنم ديوونه ميشم

بعضي وقتا ميگم چرا بايد يه كسي كه وجود نداره رو بخاطر خودخواهي خودم بيارم تو اين دنياي پست!

از طرفي  ارامش خودمم بهم بزنم و همش فكرم اين باشه كه اون حالش خوبه يا نه .. چيكار ميكنه و ...  

با اين شرايط بچه خوبه يا نه ؟؟ لطفا صادقانه بگين

اونايي كه بچه دار شدن راضين؟؟؟

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

به نظر من بچه امیده زندگیه

منم خیلی دو دل بودم

ولی دیدم واقعا بدون بچه زندگی بی معنیه

خوشحالم که تصمیم گرفتم یکی رو از وجود خودم پرورش بدم

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز