کسی میدونه این کارت ها رو از کجا میارن میخام ازشون
کسی هست برام فال بگیره؟
(گروه بنفش)وزن شروع 77/300 وزن فعلی 75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52
کارت یک برگه هایی هس ک پرینت میگیری و خودت باید با مقواا برش بزنی درست کنی
یعنی چی میشه بهتر راهنمایم کنیی نفهمیدم
(گروه بنفش)وزن شروع 77/300 وزن فعلی 75/500. (وطنم برگشت خورد و باز شدم 77/300 اما برای هفته جدید قوول میدم ک کاهش خوبی داشته باشم و همه رو متعجب کنم میدونم ک میتونم) وزن هدف 52
از کجا تهیه کردی؟ حس ششم خوبه یه بار یکی برام گرفت واقعا درست بود شما از کجا یاد گرفتین میتونی برا ...
من پیش همون کسی ک آموزش دیدم
کارتای من خیلی قدیمی هس الان هیچ جا پیدا نمیشه
کارتای جدید تا.روت خیلی چرت ب نظرم
اینا کارت قدیم
من واسه هر کی گرفتم راضی بوده جوری ک مشتری گریه میکنه وقتایی ک وقت ندارم ک کارشو راه بندازم
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
تمام عکس های کارت رو توی یک برگه A3چاپ شده خودت باید جدا جدا برش بزنی بچسبونی به مقوا شبیه کارت درست کنی
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
فردا میگیری؟ بخدا از فکر همین کارم بیدارم تا الان خواب ندارم
عزیزم بخدا کارتام خونه مامانمه
درخواست بده هر وقت رفتم واست میکشم
باشه گلم ممکنه یک هفته بعد بگیرم چون بچه کوچیک دارم نمی تونم ب این زودی برم خونه مامانم