تیناا۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 252 عنوان نرم شدن دهانه 745 بازدید | 83 پست دوستان راهی برای نرم شدن دهانه رحم میشناسین؟ من آناناس خوردم، سینمو تحریک کردم، پیاده روی میکنم اصن انگار نه انگار 1399/08/12 | 01:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاب_عکس_خالی_۱۳۷۹ عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 3360 برای چی میخای نرم بشه ام خاکه جوانه،بو من ژیانه،روح و جانم ب فیدای کوردستانه😍❤❤❤❤
پسرم_محمدجواد عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 4796 چن هفته ای چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
jamaliii عضویت: 1399/04/26 تعداد پست: 9415 روغن کرچک شنیدم رابطه جنسی درانتظارمعجزه ام میدونم خدا حواسش هست درتنگنای زندگی (میشه یک صلوات مهمونم کنید)
مامی_دلارام عضویت: 1396/10/30 تعداد پست: 1107 من دکترم امپول هیوسین برام نوشت همون اول بستری شدن تو بیمارستانم دو تا زدن به همراه امپول فشاری راه دیگش نزدیکی هست که مایع داخل ریخته بشه
پسرم_محمدجواد عضویت: 1399/03/22 تعداد پست: 4796 من میخوام ۳۸ هفته ام ک تمام شد دم کرده ی تخم شوید بخورم ،دهانه رحم باز میشه چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 توبیمارستان ازاون توپ بزرگاکه توی باشگاه هاهم هس واسم آوردن اگه داری بشین روی اونا راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
تیناا۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 252 من میخوام ۳۸ هفته ام ک تمام شد دم کرده ی تخم شوید بخورم ،دهانه رحم باز میشه به دکترتون گفتین؟ یا خودتون همینجوری میخورین؟
تیناا۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 252 توبیمارستان ازاون توپ بزرگاکه توی باشگاه هاهم هس واسم آوردن اگه داری بشین روی اونا بشینم بعد چکار کنم؟
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40686 بشینم بعد چکار کنم؟ یواش یواش بالاپاین کن خودتوروی توپ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ریحانی عضویت: 1392/12/18 تعداد پست: 10004 واسه من فقط با گل مغربی نرم شدخیلی خوب بود.زایمانمم راحت کرد
90318sogol عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 816 من الان که سی ونه میشم امروز فردا بازم منتظر شروع دردم کارخاصی نکردم