بچه ها کیا با کلومفین باردار شدن من تنبلی تخمدان دارم لکه بینی زیاد دارم انقدر ک همیشه ی خا اعصابم بابتش داغونه میخوام ببینم اونم از تنبلیه؟دکتر بهم کلومفین داده ایا کسی هست ک با کلومفین باردارشده؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنونم عزیزم دارچین و زنجبیل رو قاطی کنم تو دوران مری بخورم؟
یه قاشق چ خ دارچین و یه ق چ خ زنجفیل بریز تو اب نباتم بریز توش هروز بخور
اگر خونریزیت زیاده کمترش کن
لبنیاتم نخور با ترشی جات
اگر اثر داشت برا سبز شدن دامن منم خواستی دعا کن
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
مچکرم عزیزم دعامیکنم حتما گلم ب حق امام رضا خبر خوش بدی همین روزا
منم این ماه دارو دارم
صبح کلومیفن
عصر لتروزل
روز هفتم برم سونو که برام آمپول تجویز کنه دکتر
خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️ واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
ببین الکی به خودت استرس نده من خودم باردارم ۱۹هفتمه و اون ماهی ک من باردارشدم کاملا بیخیال بودم چون از طرفی هم زیر شکمم شدید درد میکرد تا حدی که فکرمیکردم سرطان رحم دارم و سرگرم اون بودم که فهمیدم باردارم...فقط چون ماتخمدانمون تنبله باید یکم تقویت کنی خودتو با شیرموز و گرمیجات