2789
عنوان

کلومفین

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنونم عزیزم دارچین و زنجبیل رو قاطی کنم تو دوران مری بخورم؟

یه قاشق چ خ دارچین  و یه ق چ  خ زنجفیل بریز تو اب نباتم بریز توش هروز بخور 

اگر خونریزیت زیاده کمترش کن

لبنیاتم نخور با ترشی جات

اگر اثر داشت برا سبز شدن دامن منم خواستی دعا کن

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

توکل کن به خدا بهش اطمینان کن

خدا همیشه بهترین هارو برای بنده هاش میخواد 

بگو خدایا سپردم به خودت

زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به درد ها عادت میکنیم
توکل کن به خدا بهش اطمینان کن خدا همیشه بهترین هارو برای بنده هاش میخواد  بگو خدایا سپردم به ...

میخوام اینکارو بکنم همیشه هم کردم اجی حال دلم خیلی داغونه برابچم دلم کبابه میخوام زودتر مرحمی برا دلم بده خدا

مچکرم عزیزم دعامیکنم حتما گلم ب حق امام رضا خبر خوش بدی همین روزا

منم این ماه دارو دارم

صبح کلومیفن

عصر لتروزل

روز هفتم برم سونو که برام آمپول تجویز کنه دکتر

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
دعاکن برام عزیزم دارم دیوونه میشم

ببین الکی به خودت استرس نده من خودم باردارم ۱۹هفتمه و اون ماهی ک من باردارشدم کاملا بیخیال بودم چون از طرفی هم زیر شکمم شدید درد میکرد تا حدی که فکرمیکردم سرطان رحم دارم و سرگرم اون بودم که فهمیدم باردارم...فقط چون ماتخمدانمون تنبله باید یکم تقویت کنی خودتو با شیرموز و گرمیجات 

ایشاله خبر خوش بهمون میدی من دلم روشنه

توکلت علی الله