سلام دوستان من تقریبا یک سالو خورده ای میشه ازدواج کردم ،چند وقتی بود ک میزان ترشحاتم زیاد شده بودن و من بی تفاوت بودم ،تا اینکه ۵ شنبه تصمیم گرفتم برم لیزر و اون موضوع رو فراموش کردم ب کل،ما رفتیم لیزر و صبح شنبه تو ناحیه بکینی دچار تاول و درد و سوزش و اصلا ی وضعی نگم براتون شدم،امروز رفتم دکتر زنان ،معاینه شدم ک گفت زگیل تناسلی هست ،با دارو و پماد و اینا احتمالا جواب میگیری حتی تست پاپ اسمیر هم ازم گرفت، بچه ها من هیچی سر رشته ندارم، لطفا کمکم کنید ادمی هم نیستم با کسی درو دل کنم و در مورد این مسائل بحرفم.الان این تبخال ها خطرناکه یا ن ؟؟؟؟تست پاپ اسمیر برا چیه اصلا و جای نگرانی داره یا ن ؟؟؟؟دو هفته دیگه جوابش میاد نمیدونم چکار باید بکنم 😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔
آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج میشه، قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اینکه سگ نجسه به معنی این نیست که موجود بدیه.خون ما هم نجسه همونی که تو رگهامونه و اگه یذره کم بشه مریض میشیم.پس انقدر با گفتن اینکه سگ حیوون به این خوبی از آدما خیلی بهتره نخواید اثبات کنید سگ نجس نیست.خدایی که اونو آفرید خودش میدونست موش دزده ولی سگ پاسبان.خودشم میدونست خون مایه حیاته و مثلا اشک نبودنش خیلی هم مهم نیست. اینکه چیزی نجسه دلیل بد بودنش نیست.خالق ما که ما و سگ و خون و اشک و همه چیزای دیگه رو بوجود آورده گفته برای سلامتی روح و جسم ما خوب نیست اگر دست یا بدنمون با سگ یا خونمون برخورد کرد قبل ازینکه اون قسمت رو بشوریم نماز بخونیم یا غذا بخوریم.همین🙏😘 اینکه اخلاق بعضی آدما بدتر از سگه همه میدونیم.بعضیا به تنهایی یه باغ وحشن😀😒
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱