2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

106 بازدید | 8 پست

تو ۵ هفتگی رشد جنین متوفق شد و سقطش کردم واسه بارداری بعدی باید چیکار کنم که باز اینجوری نشه چه چیزایی قبد بارداری باید بخورم 

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 

عزیزم واقعا ناراحت شدم برات.من اطلاعی ندارم وگرنه کمکت میکردم

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم دو ماه پیش سقط داشتم بارداری پوچ بود دکتر گفت بدنت ضعیف شده به خاطر بارداری حداقل سه تا ۵ ماه به خودت استراحت بده 

راجع به خوردو خوراکم چیزی نگفت گفت برا خیلیا پوچ پیش میاد

رنگین 🌈
منم اولین بارداریم پوچ بود بعد سقط که کردم کورتاژ شدم بعد ۴ ماه دوباره حامله شدم وهیچ مشکلیم نداشتم ...

چه چیزایی رو رعایت کردی چه خوری چیکار کردی که بارداری بعدیت سالم شد ؟

تیکر تولد یک سالگی دختر کوچولوم 

عزیزدلم خودتو تقویت کن اطلاعاتتو ببر بالا تو نت یا همین نی نی سایت بخون چه کارهایی باید انجام بدی

با دکتر هم مشورت کن

یه چند ماهی استراحت بده به رحِمِت تا این وضعیت کروناهم بهتر بشه نمیدونی من چقدر واس زایمانم استرس دارم انشالله به خوبی و خوشی باردار بشی و زایمان کنی

♡خدایا شکرت♡