2789
عنوان

تاپیک مثبت

92 بازدید | 11 پست

بیاید از صفات یا خصوصیات مثبتی که باعث رضایتتون از خودتون میشه بگید. 

مثلا من خودم خیلی جاها که به ته ناامیدی رسیدم تونستم خودمو امیدوار کنم و کلا فازمو تغییر بدم به خودم انرژی بدم.

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم

همیشه سعی کن که فارغ از هر چیزی حال خودت رو خوب کنی. اصلا به این توجه نکن که شرایط چجوریه. همیشه دلیلی برای ناراحت بودن هست! اما این رو بدون که در کنار این دلیل ناراحتی، دلیلی هم برای خوشحال بودن هست. زمانی که میتونی خوشحال باشی، پس چرا حال خودت رو بد کنی؟ چرا دائما ناراحت باشی؟ سعی کن همیشه حتی تو بدترین اتفاقات هم نکات مثبتی رو پیدا کنی و به جای اینکه دائما تمرکز خودت رو بزاری روی نکات منفی، روی اون نکات مثبت توجه کنی و اون ها رو اونقدر برای خودت پر رنگ کنی که دیگه نکات منفی رو نبینی.

💟 

اینکه خیلی طرف حقو میگیرم

حالا هر کی باشه و به ضرر هر کی باشه

فقط حقو میبینم

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همیشه سعی کن که فارغ از هر چیزی حال خودت رو خوب کنی. اصلا به این توجه نکن که شرایط چجوریه. همیشه دلی ...

حرفات درسته ولي اگه به مشكلات فكر نكنيم نميتونيم حلشون كنيم

پاك كردن مسعله اشتباهه

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

همیشه سعی کن که فارغ از هر چیزی حال خودت رو خوب کنی. اصلا به این توجه نکن که شرایط چجوریه. همیشه دلی ...

👏👏👏

طبق قانون جذب در تاریخ 9/9/99 یه شغل عالی دارم
حرفات درسته ولي اگه به مشكلات فكر نكنيم نميتونيم حلشون كنيم پاك كردن مسعله اشتباهه

🌹

✅ #از_کلمات_انرژی_بخش_استفاده_کنید؛

کلماتی که درباره خود بر زبان می آورید بازگو کننده باورهای شما درباره خودتان هستند و کلمات شما بر سیستم فیزیکی تان تاثیر فوق العاده ای دارد👍 زمانیکه از کلمات مثبت و قدرتمند کننده درباره خویش استفاده میکنید درواقع انرژی و فرکانس کلام در بدن شما شروع به جریان میکند و زمانیکه از کلمات تحقیر کننده و منفی استفاده میکنید بدنتان این انرژی منفی را جذب میکند.👌

💚از هر کلامی که بیشتر درباره خودتان استفاده کنید همان خصوصیت را بیشتر به زندگیتان جذب می کنید، بنابراین سعی کنید خودتان را هرروز به این شکل صحبت کردن عادت دهید که،👇👇👇i
🌷خدایا شکرت من فردی با ایمان هستم
🌷 خدایا شکرت من همیشه  شاداب هستم.
🌷خدایا شکرت  من همیشه موفق و برنده هستم.
🌷خدایا شکرت من همیشه باانگیزه و قوی هستم.
🌷خدایا شکرت من همیشه زیبا و جذاب هستم.
🌷 خدایا شکرت من همیشه دوست داشتنی هستم.
🌷خدایا شکرت من همیشه قابل احترام و ارزشمند هستم.

💜و اینگونه هرروز، با ایمان تر، شادابتر، موفقتر ، باانگیزه تر، جذابتر و دوست داشتنی تر شوید، باور کنید این تاییدهای درونی غوغا میکند زیرا روح شما بیشتر از تایید دیگران به تایید و تحسین خودتان احتیاج دارد، با خودتان از موضع عشق و احترام سخن بگویید...