2777
2789
عنوان

تهمت دزدی😔😔😔😞😞😞😞😞

528 بازدید | 26 پست

سلام. بچها به نامزد من تهمت زدن.ایشون بایک نفر کارمیکردند میوه هاشونو ۵ میلیون فروخت نامزدم و از روش پورسانتشو برداشت . الان صاحب کار شکایت کرده و میگه میوه هامو ۱۵ میلیون فروختی و من بقیشو میخوام😒😞. نمیدونیم چطوری ثابت کنیم صاحب کارش آشناداشته و حرف حرف خودشه😞😞😞کسی چیزی میدونه راهنماییم کنه

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

باید رسیذ تحویل بده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رسید نداره ولی خود نامزدم میخواد شکایت کنه که بهش تهمت زده شده.فکرکنم دادگاه گردش مالی ازش بخواد که مشخص میشه بی گناهه.چقدر بعضی از مردم بی وجدان شدن😞😞😞😞😔

وزن اولیه ۶۸.۸۰۰ ، ماهی دو کیلو کاهش با رعایت و کم خوری و کالری شماری (بدون ورزش)، وزن فعلی بعد از ۷ ماه ، ۵۴.۴۰۰    تو زندگی اگه درست موندن و به موقع رفتن رو یاد بگیری همیشه محترمی 

اونی که بهش فروخته اومده اونم گفته ۱۵ میلیون خریدم😔دست به یکی کردن

رسید نداره ولی خود نامزدم میخواد شکایت کنه که بهش تهمت زده شده.فکرکنم دادگاه گردش مالی ازش بخواد که ...

آره، واریزی هارو چک کنن مشخص میشه، ناراحتی نداره که

مواظب زیبائیهاتون باشید😘

آره کارت کشیدن. ولی دادگاه خیلی اذیت کردن انگار که واقعا دزدی کرده بنده خدا. الکی الکی پاش به دادگاه بازشد آبروش رفت

چرا بايد دست به يكي كنن؟

والا آدم سر در نمیاره . آدمای عجیب زیاد پیدا میشن. بدبخت نامزد من که آزارش به مورچه ام نرسید جلو همه آبروشو بردن . 

شما چرا ثابت کنی نامزدت باید ثابت کنه بعدم فیش واریز هست پرینت حساب و .... 

منظورم همون به نامزدم بود