2777
2789
عنوان

مادرشوهر

235 بازدید | 20 پست

بچها سلام من کارمندم دخترم ۱۱ ماهشه پیش مادر شوهرم میزارم ظهرها میرم میارمش خونه مادر شوهرم چندروز پیش کار داشت گذاشتم خونه مادرم حالا زنگ زده میگه بیار پیشم گفتم اینهفته میزارم خونه مامانم شما یکم استراحت کن بهش برخورد سریع گفت خدافظ نمیدونم چیکار کنم بنظرتون ببزم یا بزارم اینهفته بمونه خونه مادرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار خونه مادرت بمونه..چیزی نگفتی ناراحت شه اگه الان‌بچه پیش خودت فردا سرکار میری ببر پیش مادرشوهرت ...

ممیخوام فردا سرکار میرم هم بمونه پیش مامانمینا همیشه اون نگه میداره مامانم میگه یکم بزار اینجا بمونه حالا بهش برخورده میگه اونجا نبر دو هوایه میشه اعصابمو خورد کرد فقط میگه با ما در ارتباط باش گرفتار شدم بخدا

خدا شانس بده  والا ما دیدیم برای نگه داشتن بچه چه منت ها که نمیزارن  حالا تو میخوای برای ...

من دوست دارم اینکارو کنم اون منظورش اینه که مثل خودشون بچه رو بار بیارن وگرنه اونم میناله که خسته میکنه ادمو از این حرفا

دو هوا شدنش قبول دارم‌مخصوصا الان کروناست یکجا باشه خیلی بهتر 

والا خونواده من خیلی بیشتر مراعات میکنن تا اونا پدرشوهرم فقط دهن بچه رو‌بوس میکنه شوهرم هی ناراحت میشه باز عین خیالش نیست

والا خونواده من خیلی بیشتر مراعات میکنن تا اونا پدرشوهرم فقط دهن بچه رو‌بوس میکنه شوهرم هی ناراحت می ...

بابد خودت قوی باشی و با اعتماد بنفس که از رفتارش ناراحت نشی بگی هرجه گفت گفت...بعد چند روزی پیش مادرمه طوری بگی ناراحت نشه بستگی به عکس العمل خودت داره

بابد خودت قوی باشی و با اعتماد بنفس که از رفتارش ناراحت نشی بگی هرجه گفت گفت...بعد چند روزی پیش مادر ...

بخدا قسم با مهربونی گفتم اینهفته میزارم پیش مامانم شما یکم استراحت کنید خیلس زود بهش برخورد گفت هرجور راحتی خدافظ اصلا با ارامش نمیتونم خونه مامانم باشم همش باید پیش اونا باشم اخه منم خونواده دارم 

من یه لحظه هم بچموخونه مادرشوهرم نمیذارم اینجوری به اخلاق اوناعادت میکنه ومن اینودوست ندارم،ناراحت ش ...

خوب شما خودت خونه ایی من مجبورم چون اونا به من نزدیکترن میزارم اونجا

بخدا قسم با مهربونی گفتم اینهفته میزارم پیش مامانم شما یکم استراحت کنید خیلس زود بهش برخورد گفت هرجو ...

واکنش نشون نده حرفی زده فراموش کن اینطور بهتر

پست پیچ‌معصومه لشکری گوش بده 

واکنش نشون نده حرفی زده فراموش کن اینطور بهتر پست پیچ‌معصومه لشکری گوش بده 

عزیزم چجوری گوش بدم؟ از کجا بیارم؟ من خیلی حرف بهم بر میخوره و تو دلم میمونه و حرص میخورم میخوام بیخیال باشم حرف و کش ندم بهش فکر نکنم کمکم کن خدا خیرت بده