2777
2789
عنوان

کنکور نظام جدید

228 بازدید | 27 پست

بچه ها کنکور نظام جدید بخوام درس بخونم سخته؟۲۸سالمه لیسانسمم گرفتم دلم پزشکی میخواد همیشه شوهرمم انگیزمو گرفت ولی دوسدارم بخونم قبول بشم

منو و مامان و بابا اين ٩ماه رو با آرامش و سلامتي سپري كنيم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله کار نشد نداره من نظام قدیم بودم ولی امسال میخوام جدید شرکت کنم درساشون به مراتب راحت تره خیلی از مباحث حذف شدن 💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

هرکاری ممکنه با توکل بخدا بخون اگه دوس داری

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

متاسفانه با زتدگی متاهلی بدون همراهی و همفکری شوهرت کار خیلی سختی در پیش رو داری

من تجربه کردم این راه...شوهرم خیلی کمکم کرد تلاش کردم..پایه درسیم قوی بود..علاقه زیاد ولی نشد

ولی شرایط هر کس فرق داره...شما تلاشتون کن همراه با انرڗی مثبت و انگیزه بالا..البته من یه پسر کوجیک دارم برنامه هامو بهم میریخت

دندون قبول شی بهتره پزشکی زمانبره چون حالا میگی 28 سالمه..نه نسبت به نظام جدید کلی از مطالب حذف شدن باید کلاس بری عمیق بخونی تو خونه نمیشه

یه صلوات برا حضرت عباس هدیه کنید
خب نروازالان بخون درسای پرستاری سختن ازاونورم کنکور موفق باشی

نه نمیشه من خودم خوب داشتم درس میخوندم یه ماه مونده مریض شدم کلی رتبم جابجا شد الانم از آینده خبر ندارم نمیتونم ریسک کنم نرم کلا