2777
2789
عنوان

به ادم گذشتتون فرصت دوباره میدین؟

371 بازدید | 15 پست

اگه ی نفری باهاش توی رابطه بودین و ولتون کرد رفت و همهههه بدی در حقتون کرد بعد چنذین سال مثلا هفت هشت سال برگرده و تو این مدت شرایطش عوض شده باشه از لحاظ سبک زندگی ایا دوباره بهش اعتماد میکنین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر به هیچ وجه 

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

یه جایی خوندم 

برگشت به یه رابطه 

مثل خوندن دوباره یه کتاب هست که به همون نتیجه قبل ختم میشه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

بذار خودمو بهت بگم بعد میفهمی ببخشی یانه...من چندسال پیش پسرخالم بهم گفت ک دوسم داره منم ی دل ن صددل عاشقش شدم دوسال بعد منوول کرد رفت خواستکاری بهش ندادن برگشت التماس کرد من بخشیدمش.....دوبارع یک سال بعدش عاشق یکی دیگ.شدگفت نمیخوامت رفت من افسرده شدم دختره بایکی دیگ عقدکرد باز برگشت من بخشیدم..بعداز گذشت 5 سال باز ولم کرد دیروز شنیدم نامزد کرده....الان با خودم میگم خاک توسرم ک بار اول پسش نزدم بخشیدم تا اینهمه دردو غم رونکشم

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
خیلی نامرد بود خییییلی

ی ادم پست و بی وجدان بود خیلی دلم شکست امیدوارم سک روز سخت پشیمون بش

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............