2789
عنوان

انشا

657 بازدید | 5 پست

خیلی تلاش کردم برای نوشتنش در حد یک دختر۱۳ ساله خوبه دیگه نه؟🤭🤭

به شمع نگاه میکردم من چند سالم شده بود خدایااا 😶

۵۰ سال همینقدر راحت گذشت من که همین دیروز با اون تیشرت صورتی و کفش های ابی و موهای شونه نزده و ابنبات و شکلاتی که لباسامو داغون کرده بود داشتم لی لی بازی میکردم چیشد یهو من من من کی انقدر بزرگ شدم توی همین فکرا بودم یک صدای منو به خودم اورد (مامانجون شمعارو فوت کن دیگه )اما من نمیخوام اوناروفوت کنم میخوام فکر کنم 🤔🤔🤔به روزهایی که گذشت به کودکی با نشاط و بی دغدغه یادش بخیر تو مدرسه چقدر با دوستام رقابت میکردم مبادا کسی از من جلو بزنه 😁اما الان ارزومه یکیشونو ببینم فقط چقدر تو سن جوانی بال بال زدم یک شغل خوب گیرم بیاد پس الان چرا دارم ازپرکاری ناله میکنم🤷‍♂ چقدر برای عشقی که ارزش نداشت زجه زدم برای کسی که قلبمو خورد کرد و احساساتمو نادیده گرفت🙄 اما اخرش چیشد غیراز اینکه من با یکی دیگه ازدواج کردمو خوشبخت شدم چقدر خودمو زجر دادم با رژیم غذایی مبادا چاق بشم و از چشم مردم این شهر بیوفتم 👩‍💻👩‍💻تهش چیشد غیراز اینکه همون ادما دنیامو به جهنم کشیدن و الان اصلا نمیدونم کجان 👩چقدر گریه کردم که زبان انگلیسیم خوب نیست اما الان مسلط شدم 🤭 دارم فکر میکنم عمرمن تباه افکار منفیم شد تباه اشتباهات و سبک غلط زندگیم شده دلم غمبار ادمای اشتباه شد چه روزایی که میتونستم از ته دل بخندم 😂و گریه کردم 😭چقدر میتونستم خوش بگذرونم اما خودمو محدود کردم با اون پول کمم چقد میتونستم اون مانتوی مورد علاقمو بخرم اما نخریدم ۵۰ سال گذشت و من زندگی نکرده معلوم نیست فردا زندم یانه 🤐حالا که فکر میکنم من بخاطر دیگران بخاطر افکارم ۵۰ سال از عمرمو تباه کردم اره من زندگیمو دست ادمای اشتباه دادم میخوام الان شمعو فوت کنم 👵👵با ارزوی فردای بهترررررررر هههههه فردا؟بازم فرد🤫ا !نه دیگه فردا نه خدایا ارزو میکنم از همین لحظه شروع به موفقیت کنم و ناامید نشم به خواسته هام برسم بدون فکر کردن به اینکه دیگران چی میگنو چی میخوان خدایا کمکم کن🙏 کمک کن این شمع ۵۰ سالگی اخرین شمع تولد من نباشه من دیگه نمیخوام ادم دیگران باشم خدا جون میخوام زندگی کنم در اخرنویسنده صحبت میکنه😜(هدف من از نوشتن این انشا فقط این بود که بگم جوری زندگی نکنید که تو سن ۵۰ سالگی افسوس روزهای از دست رفته رو بخورید من که ۱۳ سالمه اما برام دعا کنید منم درست زندگی کنم یاعلی....)

Sara mousavi

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم من ۱۷ سالمه.جمله های ساده ای استفاده کرده بودی اما منو خیلی تکون داد.خیلی از افکارمو تغییر داد.باعث شد از انجام  خیلی کارا امتناع کنم.مرسی🥺💛🧡💛

نه بسته ام به کس دل، نه بسته کس به من دل