2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

82 بازدید | 13 پست

من هفت هفته هستم.. خوایم میاد همش ... صورتم جوش فراوان زده ..حالت تهوع دارم همیشه البته زیاد نیست...به نظرتون دختره یا پسر... قلبش هم شش هفته رفتم تشکیل شده بود..

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2696446/خانوما-اا-تروخدااا-برام-دعاكنيدگزارش زدید لایک کنید حمدبخونم واستون مرسی

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉

حسم میگه دختر

نیکان جونم تو به زندگیم معنای جدیدی بخشیدی یک ساله شدنت مبارک عزیز دلم  ،،،...مادر بودن با همه سختیاش یعنی بهترین حس دنیا  کاش هممون مثل خورشت کرفس بودیم دیگه یا طرف دوستمون داشت یا ازمون متنفر بود نه مثل چای که همش میگن یکی بریز ببینیم چی میشه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازاینامشخص نمیشه من توغربالگری هم گفتن معلوم نیس باید۱۸هفته بری

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
می‌دونم ولی برای سرگرمی

واسه سرگرمی چون تهوع وجوش داری دختره تونت که اینجوزی زده همشوحفظم دیگه🤣برامنم کل علابم واسه پسربودولی احتمالاگفتن دختره🤣ایشالاکه سالم باشه واونیکه دلت میخوادبشه

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
واسه سرگرمی چون تهوع وجوش داری دختره تونت که اینجوزی زده همشوحفظم دیگه🤣برامنم کل علابم واسه پسربودو ...

😍😍😍😍😍

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***