2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 123 پست

تسبیح من کو؟؟؟😅😅

راه رفتن کنار یه دختر قوی و خودساخته،افتخاریه که نصیب هر مردی نمیشه😎.                                                               ⁦❤️⁩طُ⁦❤️⁩قشنگترین تیتر زندگی منی⁦☺️⁩
من ۸۵ میزنم ولی میگم بزرگه دوس دارم کوچیکتر بشه راهکار ندارید

خدا عدالت رعایت نکرده به یکی مثل من هیجی نداده🥴

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من به خیلیا تو همین سایت معرفی کردم وگفتن جواب گرفتیم فخودم فروشنده نیستم از اشناهای مامانم نمایندگی ...

چه خوب... قیمتش چقدره؟ 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

بچه ها برای سفت شدنش راهکار بدین 

بچه شیر دادم الان دیگه سل شده 🤕🤕🤕🤕

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

من به خیلیا تو همین سایت معرفی کردم وگفتن جواب گرفتیم فخودم فروشنده نیستم از اشناهای مامانم نمایندگی ...

قيمتش چقدره؟

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      
۰۹۰۲۵۸۶۷۰۷۳

چی داره؟

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔

راهی واسه کوچیکیش می شناسید بگید من سایز ۷۵ هستم اونم معمولی میزنم البته مجردم تا این حد بزرگ می ترسم ۱۰۰ بسه ازداوج کنم بچه بیارم

مجردم  😉 ۷۵بودم 🥴🥴وزنم ۵۵ باید بشم(۶۸/۲۰) 🙃(۶۸/۸۵)🙂(۶۸/۳۰) 🙂(۶۷/۶۵)🙂 (۶۶/۶۵)🙂(۶۵/۱۲)🙃(۶۲/۸۵)🙂         🧡🧡👈💙💙💙
واسه من کوچیکتر شده خخخ

دقیقا😑دستای شوهرای مابرکت نداره 

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔