2777
2789
عنوان

بزرگ شدن سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 123 پست
من ۳سایز جواب گرفتم و اعتماد به نفسم واقعا برگشت

واقعا جواب گرفتی یا تبلیغه؟؟؟ 

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
شوهر ماساژ بده یعنی؟ یا منظورت رابطه داشتنه؟ اصلا رابطه تاثیر داره یا نه؟

من که بعده ازدواج 10کیلو چاق شدم البته قدم169,وزنم60چاق نیستم الان تازه کمم هس برام،اما خب قبل عروسی پنجاه کیلوبودم چاق شدم دوماه بعده عروسی پوست ترکوندما😂سایزسینه هام70بود،شد75

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

به نطرتون به سایز سینه ای که وقتی ساده میزنم ۷۵ وقتی اسفنجی ۸۵ میشه گفت بزرگ یا متوسط؟ببخشیدا فقط برام سوال بود

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

به نطرتون به سایز سینه ای که وقتی ساده میزنم ۷۵ وقتی اسفنجی ۸۵ میشه گفت لزرگ یا متوسط؟ببخشیدا فقط بر ...

متوسط

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

بستگی به هیکلت داره منم سایزتوهستم امابنظرم کوچیکه

دوستام مبگن بزرگه خودم نمیدونم

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

شوهربخدا هیچی قدشوهزمعجزه نمیکنه😂😂😂😂

پس چرابرامن نکرد😑

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
واقعا جواب گرفتی یا تبلیغه؟؟؟ 

من به خیلیا تو همین سایت معرفی کردم وگفتن جواب گرفتیم فخودم فروشنده نیستم از اشناهای مامانم نمایندگیشو داره

هرکس توانایی انجام کار اینترنتی داره بهم پیام بده💞